1:1 uddannelse

Clairvoyance

uddannelsen

Lær hvordan du åbner og bruger dine clairvoyante evner til at guide både dig selv og andre på et endnu dybere plan

Intet føles bedre, rigere og mere meningsfuldt end at være i dyb kontakt med os selv og den åndelige verden.

Når du åbner dig helt op og tager imod den visdom, der er i universet, skaber det en dyb indre ro og balance, fordi du altid er i stand til at modtage guidance og hjælp oppefra.

Det er samtidig en fantastisk følelse altid at kunne tilbyde andre det samme på deres rejse, når de har brug for det.

 

6 mdrs clairvoyanceuddannelse

til dig, der vil lære at bruge dine spirituelle evner til at guide dig selv og andre

– Uddannelsen starter, når du tilmelder dig – 

Du lærer, hvordan du åbner dine clairvoyante evner og connecter dig med den åndelige verden, så du altid kan få hjælp og guidance fra dine åndelige vejedere og hjælpere.

Du lærer at skærpe din intuition, så du altid kan finde ind til kernen af et problem. Det gør, at du lettere og mere effektivt kan løse de udfordringer, du og andre står over for.

Du lærer, hvordan du bevidst bruger dine unikke, spirituelle evner på en måde, som er i forlængelse af din essens. På den måde følger du dit eget livsformål og kan samtidig guide andre til at følge deres.

Du er også clairvoyant

Det ved jeg, fordi vi alle har clairvoyante evner i os.

Det har vi, fordi vi er sjæle – og det er sjælen, der gør, at vi kan få kontakt med den åndelige verden.

Derfor er det spirituelle også en helt naturlig del af os – uanset om vi er bevidste om det eller ej.

Men mange af os tvivler på vores egne evner. Vi tror ikke, at vi er i stand til at gøre noget, der er så særligt.

Og det gør det svært for os at bruge vores evner bevidst og fuldt ud.

Du kan også lære det

 

Når du først ved, hvordan du skal gøre, så handler resten om øvelse.

Derfor handler clairvoyance mest af alt om at lære, hvordan du connecter dig med dine guider og vejledere – og øver dig.

Det handler om at turde åbne op og gå efter at udvikle og lære at bruge dine evner på den måde, der passer allerbedst til dig.

Og når du har øvet dig, kan du begynde at bruge dine evner som en helt naturlig forlængelse af den, du inderst inde er.

Derfra kan du bevidst bruge dine evner til at guide dig selv og andre – og gøre den forskel i verden, som lige præcis du er her for.

På clairvoyanceuddannelsen lærer du …

01

02

03

04

05

Hvordan du kommer i en tilstand, hvor du kan connecte dig med dine guider og vejledere og modtage viden og hjælp fra dem.

Hvordan du bruger forskellige former for clairvoyance. Det er nemlig vigtigt, at du finder frem til at arbejde på den måde, der passer bedst til dig. Det gør det lettere for dig at arbejde med dine clairvoyante evner – og sikrer dig gode resultater i sidste ende.

Hvordan du tolker de beskeder og symboler, som du får ned. De fleste beskeder fra den åndelige verden skal nemlig først forstås og “oversættes”, så de giver mening for os og for dem, vi hjælper.

Hvordan du kender forskel på din intuition og dit ego. Det er nemlig ikke usædvanligt, at egoet blander sig og spænder ben, når vi gerne vil bruge vores åndelige evner. Derfor er det særligt vigtigt at kunne kende forskel på de to.

 Hvordan du bruger clairvoyance til at hjælpe både dig selv og andre. Clairvoyance er nemlig et fantastisk værktøj, når du gerne vil finde direkte ind til kernen af et problem eller en udfordring. Clairvoyance er derfor også et godt værktøj til at finde lige præcis den retning og løsning, der er helt rigtig for dig eller den, du hjælper.

Clairvoyanceuddannelsen

er for dig, der…

Allerede har arbejdet meget med dig selv

og med dine tanker, følelser og mønstre – og du føler dig nu klar til at udvikle dine spirituelle evner og arbejde mere bevidst med clairvoyance.

Mærker og fornemmer andres følelser og energi.

Du vil derfor gerne lære at bruge dine spirituelle evner på et dybere niveau og hvor du bruger dine evner til et formål, der giver mening for dig.

Ikke er i tvivl om, at vi har åndelige vejledere og guider,

der altid står klar til at hjælpe os. Du vil samtidig gerne lære at connecte dig med dem og bruge deres hjælp og guidance bevidst.

Har en rigtig god intuition,

og gerne vil blive endnu bedre til at bruge den i bestemte situationer. Du vil samtidig gerne udvikle dine spirituelle evner, så du kan blive en kanal for den åndelige verden og tage imod guidance og vejledning på forskellige måder.

Gerne vil kunne modtage og forstå forskellige beskeder og symboler oppefra.

Du vil samtidig gerne lære, hvad de forskellige energier, du mærker, betyder – og kunne bruge dem bevidst til at hjælpe både dig selv og andre.

Har et særligt ønske om at vejlede og guide andre,

så du kan gøre den forskel i verden, som du er her for. Du ønsker samtidig at udleve dit særlige og unikke potentiale og ikke mindst udvikle dine spirituelle og åndelige evner.

12 moduler, der trin for trin lærer dig,

hvordan du gør

 

På clairvoyanceuddannelsen får du adgang til 12 kraftfulde moduler, der viser dig, hvordan du bruger dine clairvoyante evner.

Gennem lydfiler og øvelser lærer du, hvordan du åbner og skærper dine clairvoyante evner, så du kan bruge dem bevidst og som en helt naturlig forlængelse af dig.

01

Clairvoyance

Du lærer, hvad clairvoyance er og hvorfor det er sådan et fantastisk værktøj. Du lærer også, hvad du kan bruge clairvoyance til og hvad du især skal være opmærksom på.

02

Connection

Du lærer, hvordan du kommer i den rette tilstand, så du kan connecte dig med dine vejledere og guider og udvikle dine clairvoyante evner.

03

Inner voice

Du lærer, hvordan du lytter til din indre stemme, så du kan få beskeder igennem. Du lærer også, hvordan du skelner mellem dit ego og din intuition

04

Types of skills

Du lærer de forskellige typer af clairvoyance at kende. Det gør, at du bevidst kan finde frem til og vælge de metoder, der passer bedst til dig. 

05

Skills #1

Du lærer, hvordan du udvikler de forskellige former for clairvoyance. Du lærer, hvordan du udvikler dit klarsyn og din klarhørelse.

06

Skills #2

Du lærer, hvordan du udvikler de forskellige former for clairvoyance. Du lærer, hvordan du udvikler din klarfølelse, så du tydeligt kan mærke andre.

07

Skills #3

Du lærer, hvordan du udvikler de forskellige former for clairvoyance. Du lærer, hvordan du udvikler din klarviden, så du har en stærk inner knowing at trække på.

08

Guidance

Du lærer, hvordan du bevidst connecter med dine guider og vejledere og får hjælp fra dem. Du lærer også, hvordan du kanaliserer beskeder ned.

09

Readings

Du lærer, hvordan du laver forskellige typer af  readings. Du lærer, hvordan du laver en reading på en, du sidder overfor, på afstand, ud fra en genstand og ud fra et billede

10

Messages

Du lærer, hvordan du forstår forskellige slags beskeder. Du lærer, hvordan du tolker billeder, symboler, sætninger og ord, og hvordan du kobler forskellige budskaber i en reading sammen.

11

Your magic

Du lærer, hvordan du bliver sikker i at bruge dine clairvoyante evner. Du lærer, hvordan du ved, om det er rigtigt, det, du mærker – eller om du tager fejl i din reading.

12

Essence of you

Du lærer, hvordan du bedst bruger dine evner til at guide dig selv. Du lærer, hvordan du bedst bruger dine evner til at guide andre – og hvad du her skal være særligt opmærksom på.

Jeg er der for dig hele vejen

Jeg ved hvor stort, det føles at åbne op for dine spirituelle evner.

Og jeg ved, hvad det kræver at turde træde ind i dit lys.

Derfor støtter og hjælper jeg dig også under hele uddannelsen.

Jeg er der for dig på hele rejsen, og du kan altid få min hjælp.

Du sender mig bare en mail og fortæller om det, du har brug for hjælp til, så hjælper jeg dig videre.

sådan foregår

clairvoyanceuddannelsen

Hvor længe og hvor ofte

Clairvoyanceuddannelsen er en online uddannelse, som varer i alt 6 måneder.

Uddannelsen indeholder 12 undervisningsmoduler med lydfiler og øvelser, som du løbende får adgang til. Du får et nyt modul hver 14. dag.

Vær opmærksom på

Det er vigtigt, at du afsætter tid til at lave øvelserne og øve dig undervejs på uddannelsen.

Øvelse er nemlig en afgørende del af at blive dygtig til at lave clairvoyance.

Du skal regne med at bruge ca. 2-3 timer i ugen på materialet og øvelserne.

Du skal selv finde nogen at øve dig på undervejs på uddannelsen.

Du får hjælp og støtte undervejs

Under hele uddannelsen har du adgang til min hjælp og støtte.

Du sender bare en mail til mig, når du har spørgsmål, så hjælper jeg dig videre.

Du skal selv gå vejen

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal lære clairvoyance.

Du er derfor ikke garanteret resultater på forhånd.

Jeg giver dig værktøjerne og lærer dig metoderne, men du skal som altid selv gå vejen og selv skabe resultaterne.

At lære clairvoyance kræver øvelse og vedholdenhed og dine resultater vil derfor i høj grad afhænge af din indsats, og hvor du er på din rejse.

Kom med på clairvoyanceuddannelsen

Lær hvordan du udvikler og bruger dine unikke clairvoyante evner til at guide dig selv og andre – så du kan gøre den forskel, lige præcis du er her for at gøre.

Din pris:

12.500,-

(Inkl. moms)

Du kan betale i op til 12 rater

Vær opmærksom på at uddannelsen starter, når du tilmelder dig.

– Mette Iversen –

Clairvoyant, energi healer, spirituel underviser & mentor og podcaster

Hej, mit navn er Mette

Jeg har altid kunnet mærke og fornemme mere end de fleste.

Og det gjorde ærligt talt mit liv ret besværligt i mange år. I hvert fald indtil jeg for alvor forstod, hvordan og hvad jeg skulle bruge mine evner til.

Det blev mit point of no return.

I dag bruger jeg mine clairvoyante evner til at gøre en forskel for andre på et dybere plan. Samtidig underviser jeg i det, jeg brænder allermest for og lever mit livsformål hver eneste dag.

Det er præcis dét, som jeg gerne vil gi’ videre til andre: lysten – og modet – til at leve fra hjertet og essensen.

At turde bruge vores intuitive og clairvoyante evner på en måde, der giver dyb mening for os, og som får hjertet til at synge.

Det er nemlig herfra, vi virkelig kan gøre en forskel for både og selv og andre.

Hver eneste dag.

FAQ

– Få svar på dine spørgsmål –

Hvem er uddannelsen for?
 

CLAIRVOYANCEUDDANNELSEN er for dig, som vil åbne og udvikle dine clairvoyante evner, så du kan arbejde langt mere bevidst med det, du allerede mærker og fornemmer.

Du er vant til at arbejde bevidst med dit ego og dine mønstre og blokeringer – og du ved derfor også, at al udvikling kræver indre arbejde.

Du har et stort indre ønske om at arbejde i dybden – og at kunne komme let og effektivt ind til kernen af et problem.

Du ønsker at gøre en forskel for både dig selv og andre og er samtidig klar til at leve mere og mere fra din essens. 

Hvordan foregår uddannelsen?

CLAIRVOYANCEUDDANNELSEN er en online uddannelse.

Du kan derfor tage uddannelsen, hvor og hvornår det passer dig.

Hvad indeholder uddannelsen?
Uddannelsen indeholder 12 online undervisningsmoduler med lydfiler og øvelser, der lærer dig at åbne op for og udvikle dine clairvoyante evner.

Du lærer at bruge de forskellige clairvoyante metoder og får undervejs hjælp og støtte af mig i vores fælles facebookgruppe. 

Hvor længe varer uddannelsen?
Clairvoyanceuddannelsen varer 6 mdr i alt. 
Hvor meget tid skal jeg bruge på uddannelsen?

Du skal regne med at bruge 2-3 timer hver uge.

Hver 14. dag får du adgang til et nyt undervisningsmodul med lydfiler og øvelser.

Det er vigtigt, at du sætter tid af til at lytte til lydfilerne og ikke mindst øve dig for at få fuldt udbytte af uddannelsen.

Får jeg hjælp og støtte undervejs?

På CLAIRVOYANCEUDDANNELSEN har du hele tiden adgang til min hjælp via mails.

Jeg er derfor aldrig langt væk.

Når du har brug for min hjælp, sender du bare en mail til mig og så hjælper jeg dig videre.

Du får derfor masser af støtte og hjælp undervejs, så du kan åbne op for dine spirituelle evner og ikke mindst udvikle dem.

Vær opmærksom på, at du har adgang til min hjælp i de 6 mdr. uddannelsen varer.

De 6 måneders hjælp og støtte starter den dag, du tilmelder dig.

 

Hvad koster uddannelsen?

Clairvoyanceuddannelsen koster 12.500 inkl. moms.

Det er muligt at betale i rater. Her kommer der et mindre gebyr oveni ratebetalingen.

Kan jeg betale i rater?

Ja, du kan sagtens vælge at betale i rater.

Du kan vælge mellem 3, 5, 8 og 12 rater.

Hver rate bliver trukket med en måneds mellemrum. 

Det koster et mindre gebyr at betale med rater.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har adgang til alt materialet lige så længe, du ønsker det. Du kan nemlig downloade alt materiale og gemme det på din computer.

(Det er altid dit eget ansvar at downloade materialet i tilfælde af, at det ikke længere kan blive liggende på undervisningsplatformen)

 

Er der eksamen og prøver?
 Nej, der er ingen eksamen eller prøver på uddannelsen.

Det kræver øvelse og vedholdenhed at blive en dygtig clairvoyant.

Derfor er det også noget, du naturligt vil skulle arbejde med løbende.  Derfor har jeg valgt, at der ikke er nogen eksamen og du modtager derfor heller ikke et eksamensbevis.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til CLAIRVOYANCEUDDANNELSEN, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2023  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk