Essens

1:1 online mentoring forløb

Føler du dig fanget i fastlåste mønstre? Længes du efter at leve mere i overensstemmelse med dine dybeste ønsker? Drømmer du om et dybt meningsfuldt liv og at opnå en indre frihed, som kun kommer fra at være autentisk og tro mod dig selv på alle niveauer?

Dette unikke forløb er til dig, der ønsker at bryde fri fra dine mønstre og begrænsninger og skabe et liv fyldt med glæde, indre frihed og styrke. 

Gennem dybdegående mentoring, skræddersyet undervisning og psykospirituelle værktøjer guider jeg dig dybt ind i et indre arbejde, som sætter dig fri til at være den, du inderst inde er.

Velkommen til ESSENS – hvor drømme bliver til virkelighed.

Skab de forandringer, du længes efter

Intet er mere udmattende end at føle dig fanget i de samme mønstre dag efter dag. Om det er i dit parforhold, dit arbejde eller din relation til dig selv eller andre, kan det føles som at vandre rundt i en labyrint, uden at kunne finde vejen ud.

Men sådan behøver det ikke være.

Selv de mest fastlåste situationer kan løses

Når du tør tage på en dyb rejse ind i dig selv, kan du bryde de bånd, der holder dig tilbage, finde ind til din inderste kerne og leve fra din essens. Nøglen til din indre frihed ligger i et bevidst og dybt indre arbejde med dine tanker, følelser, mønstre og overbevisninger. Du har en unik evne til at skabe de forandringer, der virkelig nærer din sjæl.

Er du klar til at åbne døren til din inderste kerne? 

Dette forløb er til dig, der længes du efter at forstå dig selv på et dybere plan og gerne vil være autentisk i alt, hvad du gør. Dig, der drømmer om et liv, hvor du tager beslutninger fra hjertet og ud fra dine inderste værdier.

Sidder du med følelsen af, at der er noget mere, noget dybere, der venter på dig?

Har du fået nok af at være stagneret og er klar til at træde ind i dit næste niveau, hvor du står stærkt i dig selv på alle områder i dit liv? Er du villig til at se dine dybeste mønstre og overbevisninger i øjnene, så du kan folde dit potentiale helt ud og være fri til at leve det liv, du er her for?

Dette er ikke bare endnu et mentoring forløb

Det er et kald til din sjæl, en invitation til at omfavne din sande essens og tage det modige skridt ind i dit inderste væsen. Vi dykker helt ned i dybderne, hvor den ægte transformation ligger. Her finder vi dine skjulte skatte af indre visdom, balance og styrke, der venter på at blive opdaget.

Er du klar til at træde ind i dit lys og leve fra hjertet – indefra og ud?

Manifester det liv, du drømmer om og din sjæl længes efter

ESSENS er et unikt online 6 måneders forløb, der via et intenst indre arbejde tager dig helt ind til kernen af den, du er, så du kan leve bevidst fra dit hjerte og din essens.

Forløbet er personligt tilpasset dig og den, du er. Via mails guider jeg dig trin for trin og giver dig værdifulde værktøjer til, hvordan du lever i alignment med din essens og som den, du er skabt til at være.

Min tilgang til det indre arbejde er funderet i det psykospirituelle, clairvoyance og energiarbejde. Jeg arbejder helt i dybden og viser dig de skjulte sider af dig selv, så du kan slippe det gamle og komme i kontakt med din sjæl.

Jeg viser dig, hvordan du arbejder bevidst med dig selv, dine mønstre, blokeringer og energi, så du kan manifestere det liv, du ønsker dig, og som giver mening for dig på alle områder i dit liv.

Skab magi i dit liv

For virkelig at skabe den forandring, du længes efter, er det afgørende at komme helt ind til kernen af dine udfordringer og forstå, hvorfor du gentager dine mønstre. Når du er i stand til at slippe dine forsvarsmekanismer, kan du erstatte dem med selvkærlig støtte og tillid. Du kan gi’ dig selv præcis det, du higer efter og være fri til at gå efter det, der skaber mening og værdi i dit liv.

Når du lever indefra og ud, vil du altid skabe et liv, der passer til dig. Fordi du lever fra hjertet og er i kontakt med dine værdier og inderste sandhed. Når du tillader dig selv at være den, du er, står du stærkt i dit indre lys. Herfra kan du fra en høj bevidsthed dele ud af den, du er i din essens.

Det siger tidligere deltagere om forløbet 

Endelig tør jeg være autentisk. ESSENS-mentoring forløbet har virkelig været en øjenåbner for mig! Gennem Mettes skarpe clairvoyance og kærlige guidance har jeg endelig lært at sætte grænser og være tro mod mig selv. Jeg tør nu være ærlig og autentisk og sige, hvad jeg tænker og føler. Jeg har endelig fået de nære relationer, som jeg altid har ønsket mig. En fantastisk indre rejse! Tak, Mette!

– Lene –

 

Fra forkert til værdifuld. Forløbet har været en kæmpe oplevelse for mig. Før jeg startede forløbet, følte jeg mig tit forkert og ikke god nok. Jeg havde virkelig et lavt selvværd.

Mettes kærlige vejledning og clairvoyante evner har hjulpet mig med at åbne op for en meget større selvkærlighed, accept og indre styrke.

Nu føler jeg mig meget mere rolig og kan se mine egne styrker. Jeg står stærkere i mig selv og tør endelig gå efter det, der virkelig betyder noget for mig. Tak, Mette, for at hjælpe mig med at se min egen værdi og føle mig værdifuld som den, jeg er.

– Susan –

 

Jeg fandt modet til at finde et nyt arbejde Mentoringforløbet har virkelig været en sand gave for mig. Mettes dybe forståelse og empati har hjulpet mig med at finde modet til at finde et nyt og bedre arbejde.

At forstå konflikterne på min tidligere arbejdsplads og se dem fra helt nye vinkler har skabt en helt særlig indre ro og balance i mig. Nu har jeg et job, som jeg elsker at stå op til hver eneste dag.

– Gitte – 

Jeg føler ikke længere skyld og skam Mettes mentorforløb har været en vigtig faktor i min personlige udvikling. Hendes kærlige tilgang og stærke clairvoyante evner og ikke mindst støtte har hjulpet mig med at bryde med gamle fastlåste mønstre og skabe mere klarhed om, hvem jeg er.

Ved at arbejde med mine mønstre og overbevisninger er det for første gang lykkedes mig at sætte grænser i mine relationer uden at føle skyld og skam. Mit familieliv har virkelig ændret sig takket være ESSENS forløbet.

– Karina –

Nu tør jeg være tro mod mig selv Jeg har altid haft svært ved at tro på mig selv og mine evner og er derfor blevet i et usundt forhold alt for længe. Men efter at have deltaget i Mettes mentoringforløb, hvor vi arbejdede med min tilknytning og mønstre, føler jeg mig endelig stærkere og mere selvsikker.

Hendes kærlige støtte, dybe indsigter og praktiske værktøjer har hjulpet mig med at genopbygge mit selvværd og tage positive skridt fremad i mit liv.

– Ida – 

Jeg har lært mig selv at kende på et dybere niveau. Jeg har altid været nysgerrig på mig selv, men vidste ikke, hvor jeg skulle begynde.

Forløbet har været en øjenåbner for mig. Gennem hendes vejledning har jeg opnået en dybere forståelse af mine tanker, følelser og adfærdsmønstre.

Jeg er taknemmelig for den indsigt, jeg har fået – jeg havde ikke kunnet arbejde så dybt med mig selv på den måde uden at få hjælp.

– Signe –

 På ESSENS forløbet får du

 

Clairvoyant guidance, der giver dig indsigt i din sjæls rejse og udvikling og hjælper dig med at navigere gennem livets udfordringer.

Skræddersyet undervisning, der giver dig værdifulde redskaber og teknikker til at forstå dig selv.

Kærlig støtte og opbakning – en hånd i ryggen og et trygt rum for din personlige udvikling. Hjælpen er aldrig langt væk – du skriver bare, når du har brug for det.

Human design som et kraftfuldt værktøj, der åbner de mest fantastiske døre til den, du inderst inde er. 

Et unikt indblik i dine egne mønstre, forsvarsmekanismer og overbevisninger, så du kan frigøre dig fra det, der holder dig tilbage og skabe det liv, du længes efter. 

Individuelle og tilpassede mailsessioner, hvor du modtager dybdegående indsigt og støtte i din personlige udvikling.

6 måneders intenst indre arbejde, der giver dig nøglen til en dybere selvforståelse, selvindsigt og ikke mindst til at forstå den dybere mening med dig og den, du er. 

Sådan guider jeg dig på din rejse

Gennem mine clairvoyante evner, erfaringer og viden, hjælper jeg dig med at navigere gennem livets udfordringer og identificere de områder, hvor du kan vokse og udvikle dig. Jeg gør samtidig brug af mine store viden indenfor det psykologiske, det spirituelle, energiarbejde og Human Design.

Min unikke evne til at opdage og forstå dine ubalancer gør det muligt for mig at komme hurtigt og præcist ind til kernen af dine udfordringer. Fra dette sted af klarhed og indsigt guider jeg dig og giver dig den nødvendige viden og de værktøjer, der kræves for at håndtere dine udfordringer på en effektiv måde.

Jeg viser dig den dybere årsag bag, og hvordan du kan bruge dit unikke potentiale og dine evner til at håndtere det på en meningsfuld måde.

Ved at tilpasse min vejledning til dine specifikke behov og ønsker, skaber vi sammen et trygt og støttende rum. Her kan du dykke ned i din personlige udvikling, udforske dine mønstre og dit potentiale.

Uanset hvor du befinder dig i dit liv, og hvad du ønsker at opnå, støtter jeg dig på din rejse gennem større selvforståelse, højere bevidsthed og en dybere selvindsigt. 

 1:1 mentoring med unikke fordele

Al min mentoring foregår på skrift, hvilket der er en helt særlig grund til. Jeg elsker at dykke dybt ned og gribe fat i alt det, der ellers kan være svært at nå – og det er præcis, hvad de skriftlige sessioner hjælper med.

 

Når du nedfælder dine tanker og følelser, starter en dybdegående refleksion. Du åbner dig helt naturligt op og lader dine inderste tanker og følelser finde vej til ordene. I løbet af processen dukker der ofte mange ubevidste tanker og følelser ofte op til overfladen.

 

Samtidig får du tid og plads til at dykke virkelig dybt ned i dine tanker, følelser og udfordringer. Du kan reflektere i dit eget tempo og udtrykke dig på en måde, der føles fuldstændig autentisk for dig.

Det er en unik mulighed for at reflektere på et dybere niveau, hvor du kan opdage nye indsigter og sammenhænge. Samtidig kan det være lettere for dig, at du ikke behøver at forholde dig til en person, der sidder over for dig.

Du kan simpelthen være dig selv og dykke ned i det indre arbejde, når det passer dig bedst. Samtidig er hjælpen aldrig langt væk. På den måde sikrer du en dyb og vedvarende proces, hvor du altid kan vende tilbage til de ting, vi har arbejdet med igen og igen.

 

Start din rejse mod større selvforståelse og indre frihed i dag. Tilmeld dig nu og begynd din skriftlige mentoring med mig.

sådan foregår

1:1 essens forløbet

Sådan gør du

Det er vigtigt for mig at sikre, vi er et match til hinanden, og at jeg kan hjælpe dig på din indre rejse.

Derfor er det en god idé at sende mig en mail hvor du beskriver din situation og hvad du ønsker min hjælp til. Du kan altid skrive til mig på: mette@itsasouljourney.dk

Herefter tilmelder du dig her på siden.

Når du har tilmeldt dig forløbet, aftaler vi sammen hvilken dag, du sender og modtager mails – og så er vi i gang.

Sådan foregår sessionerne

Ud fra din situation og det, du ønsker at opnå, arbejder vi os systematisk ind til kernen af den dybere årsag bag dine udfordringer.

I mine mails til dig, vil du modtage viden, undervisning, clairvoyant guidance og få øvelser og spørgsmål, du skal reflektere over.

I dine mails til mig fortæller du om, hvordan det er gået siden sidst, nye udfordringer og erkendelser og svarer på eventuelle spørgsmål.

For mange er det dybt terapeutisk at fordybe sig på denne måde, fordi det får mange ubevidste ting op til overfladen.

Gennem refleksion, øget bevidsthed, støtte og guidance – og ved at integrere forandringen i praksis i din hverdag – vil du begynde at forstå dig selv og dine udfordringer på et dybere niveau og kan opnå de mål, du har sat dig.

Dit næste selvkærlige skridt mod at realisere dine drømme:

 

Er du klar til at begynde rejsen mod at opdage din sande essens og skabe et liv fyldt med dybde og mening? Tag dit næste skridt i dag og tilmeld dig mit 6 måneders online mentoring forløb.

fra kun 2000,-

/pr. måned (inkl. moms)

Du har fleksible betalingsmuligheder, så du kan vælge mellem 1, 3, 6 eller 9 rater alt efter hvad der passer dig bedst.

Invester i dig selv og start rejsen mod dine inderste ønsker og mål allerede nu. 

– Mette Iversen –

Clairvoyant, energi healer, spirituel underviser & Mentor og podcaster

Hej, mit navn er Mette

Jeg har altid kunnet mærke og fornemme mere end de fleste.

Og det gjorde ærligt talt mit liv ret besværligt i mange år. I hvert fald indtil jeg for alvor forstod, hvad jeg skulle bruge mine evner til.

Det blev mit point of no return, hvor jeg lærte at leve i alignment med mit inderste og gå målrettet efter det, jeg ønsker mig allermest.

I dag har jeg skabt et liv, som resonerer helt ind i mit inderste. Jeg underviser i det, jeg brænder allermest for og lever samtidig mit livsformål hver eneste dag.

Det er præcis dét, som jeg gerne vil gi’ videre til andre: lysten – og modet – til at leve fra hjertet og essensen.

At turde gå efter det, der giver dyb mening, og som får hjertet til at synge.

Det er nemlig herfra, vi virkelig kan gøre en forskel for både og selv og andre.

Hver eneste dag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til 1:1 ESSENS FORLØBET, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2024  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk