Essens

1:1 online mentoring forløb

Ønsker du at skabe dit liv fra hjertet og i alignment med din essens? Og er du klar til et liv, der giver dyb mening for dig på alle områder i dit liv?

Så er det her mentoring forløb til dig.

Et liv med mening og dybde

Intet føles bedre, rigere og mere meningsfuldt end at skabe et liv, som er i alignment med dit inderste. Et liv, som du helt bevidst skaber indefra og ud – og som derfor er et match til din essens og dit livsformål. Et liv, som giver dyb mening for dig, fordi du tiltrækker, manifesterer, lever og oplever fra hjertet –  og lever lige præcis det liv, du drømmer om. Hver eneste dag.

Find ind til din essens – kernen af den, du inderst inde er

ESSENS er et unikt 6 måneders forløb, der tager dig helt ind til kernen af den, du er, så du kan leve bevidst fra dit hjerte og din essens.

Et personligt forløb, der er tilpasset dig og den, du er, og hvor jeg guider dig trin for trin til, hvordan du lever i alignment med din essens og som den, du er skabt til at være.

Jeg viser dig, hvordan du arbejder bevidst med dig selv, dine mønstre, blokeringer og energi, så du kan manifestere det liv, du ønsker dig, og som giver mening for dig på alle områder i dit liv.

Essens

Dette er til dig

Der allerede er langt på din rejse og ønsker at træde helt ind i din essens.

Du fornemmer den allerede i små glimt og ved, hvor vigtigt det er at være i dyb kontakt med dig selv og leve fra din indre kerne.

Du er klar til at dykke ned i den dybere årsag bag dine udfordringer og arbejde bevidst og effektivt med dig selv på et højere plan.

Du mærker, der er noget, du ikke helt kan få fat i – et missing link.

Og det vil du gerne ha’ min hjælp til at finde.

Skab magi i dit liv

Når vi lever indefra og ud, vil vi altid skabe et liv, der passer til os. Fordi vi lever fra hjertet og er i kontakt med vores værdier og inderste sandhed. Når vi tillader os selv at være dem, vi er, står vi stærkt i vores indre lys. Herfra kan vi fra en høj bevidsthed dele ud af dem, vi er i vores essens.

Lene – Endelig tør jeg være autentisk

ESSENS-mentoring forløbet har virkelig været en øjenåbner for mig! Gennem Mettes skarpe clairvoyance og kærlige guidance har jeg endelig lært at sætte grænser og være tro mod mig selv. Jeg tør nu være ærlig og autentisk og sige direkte, hvad jeg tænker og føler. Jeg har endelig fået de nære relationer, som jeg altid har ønsket mig. En fantastisk indre rejse! Tak, Mette!

 på ESSENS forløbet får du

 Personlig og effektiv clairvoyant guidance, støtte og hjælp til at træde helt ind i din essens og manifestere det liv, du drømmer om og din sjæl længes efter.

GUIDANCE

I din helt egen private facebookgruppe har du fri adgang til min guidance mandag til torsdag, så du kan få løftet din energi på daglig basis og samtidig opløse det, der blokerer for dit flow.

Eller

Du kan vælge at modtage guidance og støtte via mailsessioner, hvor du på en fast dag hver 2. uge modtager mails fra mig, så du kan arbejde helt i dybden med den dybere årsag bag dine udfordringer.

Jeg spotter dine ubalancer og kommer hurtigt og præcist ind til kernen af din udfordring.

Herfra hjælper jeg dig med at finde ind til den dybere årsag og viser dig, hvordan du bruger dit særlige potentiale og dine unikke evner til at gå henimod din essens, så du kan opnå det liv, du ønsker dig.

Jeg guider og hjælper dig altid ud fra der, hvor du er i dit liv – og ud fra det, du konkret ønsker at opnå.

Clairvoyance

Under forløbet gør jeg brug af mine skarpe clairvoyante evner.

Jeg kigger ind i din fortid, nutid og tidligere liv og ser dit særlige sjælspotentiale.

Jeg kigger på, hvor du er nu, hvor du gerne vil hen, og hvad der står i vejen for det, du ønsker dig.

På den måde kan jeg se, hvor der skal justeres, og hvad der præcis skal arbejdes med.

Herfra guider jeg dig, så du kan skabe fra hjertet og din essens – og opnå det, du længes efter.

Jeg hjælper dig med at arbejde hele vejen rundt om dig –  effektivt og præcist med lige præcis det, der er årsagen til det manglende flow, du oplever i dit liv.

Clairvoyancen er kortet og overblikket, der viser dig vejen, så du selv kan gå den.

HUMAN DESIGN

Under forløbet bruger jeg Human Design til at støtte op om din proces.

Human Design er et fantastisk værktøj til at finde ind til kernen af den, du inderst inde er.

Human Design viser dig vejen til, hvordan du lever på lige præcis den måde, som du er skabt til.

Vi er nemlig alle forskellige og det, der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for en anden.

Derfor er det særligt vigtigt, at vi ærer den måde, vi hver især er skabt til at være på.

Human Design giver os samtidig nøglen til vores sjæl og essens – et kortover vejen helt hjem i os selv.

Når vi for alvor forstår, hvem vi er skabt til at være, er det meget lettere for os at connecte med vores sjæl.

Herfra kan vi skabe et liv, der får vores hjerte til at synge.

Vi går dybt

Min særlige evne er at finde direkte ind til kernen af et problem. Jeg kigger altid på den dybere årsag bagved og på, hvordan du slipper det, der ikke længere gavner dig. Du skal derfor være villig til at arbejde med det, der gør ondt og som kan være svært at se i øjnene. Vi kan nemlig ikke leve fra essensen, uden først at transformere det, der ikke tjener vores højere formål

Du skal selv gå vejen

Jeg guider, vejleder og viser dig vejen til at udleve dit særlige potentiale og dit livsformål. Jeg er her for dig, og jeg hjælper dig hele vejen igennem – men det er altid dig selv, som går vejen. For det er kun dig, der bærer kraften til at tiltrække, manifestere og skabe alt det gode i dit liv.

 1:1 mentoring med unikke fordele

Al min mentoring foregår på skrift, og det er der en helt særlig grund til.

Jeg elsker at dykke dybt ned og nå alt det, der ellers kan være svært at nå – og det er præcis, hvad de skriftlige sessioner hjælper med.

Når du nedfælder dine tanker og følelser, starter en dybdegående refleksion. Du åbner dig helt naturligt op og lader dine inderste tanker og følelser finde vej til ordene. I løbet af processen dukker mange ubevidste tanker og følelser ofte op til overfladen.

Samtidig får du tid og plads til at dykke virkelig dybt ned i dine tanker, følelser og udfordringer. Du kan reflektere i dit eget tempo og udtrykke dig på en måde, der føles fuldstændig autentisk for dig.

Det er en unik mulighed for en dybdegående refleksion, hvor du får chancen for at opdage nye indsigter og sammenhænge – og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at forholde dig til, at der sidder en person over for dig.

Du kan simpelthen være dig selv og kan dykke ned i det indre arbejde, når det passer dig bedst.  På den måde sikrer du en dyb og vedvarende proces, hvor du samtidig kan vende tilbage til de ting, vi har arbejdet med igen og igen.

Susan – Fra forkert til værdifuld

Forløbet har været en kæmpe oplevelse for mig. Før jeg startede forløbet, følte jeg mig tit forkert og ikke god nok. Jeg havde virkelig et lavt selvværd.

Mettes kærlige vejledning og clairvoyante evner har hjulpet mig med at åbne op for en meget større selvkærlighed, accept og indre styrke.

Nu føler jeg mig meget mere rolig og kan se mine egne styrker. Jeg står stærkere i mig selv og tør endelig gå efter det, der virkelig betyder noget for mig. Tak, Mette, for at hjælpe mig med at se min egen værdi og føle mig værdifuld som den, jeg er.

sådan foregår

1:1 essens forløbet

Sådan gør du

Du starter med at sende mig en mail og beskriver, hvad du ønsker hjælp til.

Det er vigtigt, at vi er et match til hinanden, og at jeg ved, at jeg kan hjælpe dig godt videre.

Herefter modtager du en mail fra mig med et link, hvor du kan tilmelde dig forløbet.

Når du har tilmeldt dig forløbet, modtager du en mail fra mig med linket til din egen personlige facebookgruppe, eller vi aftaler sammen hvilken dag, du ønsker at modtage mails fra mig – og så er vi i gang.

 

Vær opmærksom på 

Vær opmærksom på at al kontakt foregår på skrift i enten facebookgruppen eller mail.

Det er derfor vigtigt, at du har lyst og tid til at arbejde med dig selv via skrift.

For mange er det dybt terapeutisk at fordybe sig på denne måde, fordi det får mange ubevidste ting op til overfladen.

Samtidig skaber det en unik mulighed for at få hjælp, uden at du skal stå til rådighed på et bestemt tidspunkt.

Prisen

Din investering i ESSENS forløbet er 18.000 inkl. moms.

Du vælger selv, om du vil betale i 1, 3, 6 eller 12 rater.

Du forpligter dig til alle 6 måneder, når du tilmelder dig forløbet.

Er du klar?

Er du interesseret i et 1:1 ESSENS forløb, så send en mail til mig. I mailen fortæller du om dig selv og dine udfordringer, og hvor du gerne vil hen i dit liv. Det er vigtigt for mig at sikre mig, at vi har en god kemi sammen, og at jeg kan hjælpe dig videre. Det skal nemlig være en selvkærlig oplevelse at være i et 1:1 forløb.

– Mette Iversen –

Clairvoyant, energi healer, spirituel underviser & Mentor og podcaster

Hej, mit navn er Mette

Jeg har altid kunnet mærke og fornemme mere end de fleste.

Og det gjorde ærligt talt mit liv ret besværligt i mange år. I hvert fald indtil jeg for alvor forstod, hvad jeg skulle bruge mine evner til.

Det blev mit point of no return, hvor jeg lærte at leve i alignment med mit inderste og gå målrettet efter det, jeg ønsker mig allermest.

I dag har jeg skabt et liv, som resonerer helt ind i mit inderste. Jeg underviser i det, jeg brænder allermest for og lever samtidig mit livsformål hver eneste dag.

Det er præcis dét, som jeg gerne vil gi’ videre til andre: lysten – og modet – til at leve fra hjertet og essensen.

At turde gå efter det, der giver dyb mening, og som får hjertet til at synge.

Det er nemlig herfra, vi virkelig kan gøre en forskel for både og selv og andre.

Hver eneste dag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til 1:1 ESSENS FORLØBET, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2023  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk