soul alignment 

mentor uddannelse

 lær hvordan du bruger dine personlige erfaringer og indre visdom til at guide andre fra ego til essens -så de kan leve deres livsformål og gøre den forskel, de er her for
næste hold starter

20. april 2023

12 mdrs soul alignment mentor uddannelse

til dig, der vil gøre en forskel og hjælpe andre med at få ego og essens til at gå op i en højere enhed, så de kan leve fra hjertet og i soul alignment.

At være mentor for andre starter altid med vores egen indre rejse. Du lærer derfor, hvordan du arbejder hele vejen rundt om dig selv og skaber kontakt med din essens. Herfra kan du bruge din indre visdom til at hjælpe og guide andre til et liv i soul alignment – et liv, som på alle plan føles rigtigt og giver dyb mening.

Et liv i soul alignment kræver, at vi er i stand til at bygge bro mellem ego og essens. Du lærer derfor, hvad der er afgørende for, at vi som mennesker går op i en højere enhed. Du lærer hvordan du effektivt hjælper andre med de udfordringer, de står over for på rejsen hjem i dem selv –  på deres soul journey.

Når vi lever fra essensen, kan vi ikke undgå at leve vores livsformål. Vi vil nemlig helt naturligt mærke en trang til at byde ind med vores særlige og unikke bidrag her i verden.  Du lærer derfor, hvordan du guider andre til at mærke og forstå deres livsformål, så de kan gøre den særlige forskel, de er her for.

du er her for at gøre en unik forskel

Det ved jeg, fordi der er en dybere årsag med os alle.

Vi er her for at udleve dem, vi inderst inde er og gøre en forskel på et højere plan.

Det gør vi, når vi tør stå stærkt i vores eget lys og tør være – og leve – i alignment med vores sjæl.

Herfra kan vi bruge vores egen indre rejse til at guide og støtte andre i deres proces med at finde hjem i deres essens.

 Det er derfor essentielt, at vi først og fremmest selv går vejen – og tør stråle vores særlige indre lys ud, så vi med hele os viser vejen for andre.

På den måde bliver vi en del af et højere formål, fordi vi giver universel visdom videre til andre.

Soul Purpose

dit livsformål

og det, du er her for at gøre

Det er en utrolig smuk proces at være mentor for andre.

Når vi går vejen hjem i os selv, er vi nemlig i fuld gang med at få vores ego og sjæl til at gå op i en højere enhed.

I takt med at vi lever mere og mere fra essensen, lever vi også vores livsformål mere og mere.

Vi arbejder altså både bevidst med os selv og skaber mere og mere soul alignment i vores eget liv – og giver samtidig universel visdom videre til dem, som har brug for vores unikke hjælp og støtte til at gå vejen hjem i dem selv.

På den måde giver vi vores egne erfaringer og indre visdom videre og bidrager i et større perspektiv, hvor vi på smukkeste vis .bidrager til en fælles verden rigere på lys og kærlighed.

på soul alignment mentor uddannelsen lærer du …

Inner Work

Hvordan du får en tydelig indre forståelse for dig selv ved at arbejde med dit ego på et dybere plan og gå vejen hjem i dig selv. Du lærer, hvordan du arbejder med dig selv på et fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt plan, så du kan skabe en stærk indre balance – og lære andre det samme.

Alignment

Hvordan du bygger bro mellem ego og essens og er i alignment med dit inderste, så du kan skabe et liv, der giver dyb mening for dig. Når du kan det, kan du bruge din viden og erfaring til at guide og vejlede andre på et dybere plan, så de lettere og mere effektivt kan skabe det liv, de drømmer om og længes efter.

Guidance

Hvordan du præcist spotter, hvor andres udfordringer ligger og hvordan du finder ind til kernen af deres problemer. Du lærer også, hvilke udfordringer, der typisk spænder ben for et liv i soul alignment – og hvordan du hjælper andre til at arbejde i dybden med dem selv, så de kan komme godt videre – også når det er svært.

Connection

Hvordan du hjælper andre til at føle sig dybt forbundet med dem selv, så de på alle plan kan mærke, forstå og udleve dem, de er. Du lærer, hvordan du hjælper andre med at gå fra ego til essens, og skabe den forandring, de længes efter.

Soul

 Hvordan du ser andre, for dem de inderst inde er og hjælper dem til at leve fra essensen,

så de også kan sprede deres unikke lys, udleve deres livsformål og gøre den forskel, de er her for.

soul alignment mentor uddannelsen

er for dig, der…

er vant til at arbejde med dig selv, dine tanker, følelser og mønstre

og har et stærkt indre ønske om at gå vejen hjem i dig selv. Du har lyst til at bruge dine erfaringer og indre visdom til at være mentor for andre og  hjælpe og støtte dem i deres proces med at finde hjem i dem selv.

er villig til at gøre det indre arbejde,

som det kræver at få ego og essens til at gå op i en højere enhed, så du kan skabe en smuk indre balance og få alle sider af dig selv i spil. Herfra kan du udleve dit livsformål og være med til at gøre en forskel for andre ved at guide dem på deres rejse hjem i dem selv.

Har et særligt ønske om at vejlede og guide andre,

så du kan gøre den forskel i verden, som du er her for. Du ønsker at udleve dit særlige og unikke potentiale og være mentor for andre, så du kan give universel visdom videre og derved bidrage på et højere plan.

ved, hvor vigtigt det er  at leve INDEFRA,

og har derfor et stærkt ønske om at hjælpe andre med at gå fra ego til essens, så de kan transformere gamle mønstre, blokeringer og følelsesmæssige udfordringer til deres allerstørste styrke og potentiale. 

brænder for at hjælpe andre,

i deres proces, så de kan leve i soul alignment og tiltrække, manifestere og skabe det liv, de drømmer om og deres sjæl længes efter. Du ved, at intet er vigtigere end, at vi tør være tro mod os selv – og det vil du gerne hjælpe andre med.

ønsker at tjene på et højere plan,

fordi du ved at alt i sidste ende handler om energi og bevidsthed. Du ved, at det gør en forskel, når vi hver især arbejder bevidst med vores energi og hæver vores vibration og bevidsthed – og det vil du gerne bidrage til på et højere plan.

12 moduler, der trin for trin lærer dig,

hvordan du gør

 

På Soul Alignment Mentor Uddannelsen får du adgang til 12 kraftfulde moduler, der viser dig, hvordan du guider andre til at gå fra ego til essens, så de kan forbinde sig med deres essens på et højere plan.

Gennem lydfiler og øvelser lærer du samtidig, hvordan du bruger dine egne erfaringer og dit eget indre arbejde til at hjælpe andre i deres proces.

det indre arbejde med egoet

01

Krop & behov

Du lærer at forstå på et dybere plan, hvordan vores forhold til vores krop og behov er altafgørende for at kunne leve fra essensen. Du lærer samtidig, hvorfor det kan være så svært for os at tage os selvkærligt af os selv – og hvad der skal til for at vi kan opretholde gode, sunde grænser i forhold til os selv og andre.

02

Følelser

Du lærer, hvilken betydning vores følelser, mønstre og bagage har. Du lærer hvilket budskab vores følelser kommer med og får en dybere forståelse af vores ego og hvordan det fungerer, så vi kan få det til at arbejde med os i stedet for imod os.

03

Tanker

Du lærer, hvordan vores tanker ofte kører ubevidst i baggrunden og kommer til at spænde ben for os. Du lærer også hvordan begrænsende overbevisninger, selvkritik og tankemylder opstår og hvordan vores tanker kan hindre os i at leve det liv, vi ønsker.

byg bro mellem ego og essens

04

Selvkærlighed

Du lærer, hvordan vi tager os kærligt af os selv og vores behov, så vi altid føler os set og anerkendt og er i stand til at være tro mod os selv. Når vi er i stand til at tage os kærligt af os selv, skaber vi et solidt fundament for en dyb indre tillid, fordi vi altid er den, vi kan regne med og altid er der for os selv.

05

Indre accept

Du lærer at forstå vores følelser på et dybere plan, så du altid ved hvorfor vi oplever bestemte følelser og hvordan vi skal håndtere dem. Når vi forstår essensen af følelser, er det meget lettere at rumme, anerkende og acceptere os selv og andre og connecte med os selv på et dybere niveau.

06

Bevidsthed

Du lærer, hvordan vi bruger vores tanker til at støtte og løfte os selv, så vi altid har det godt med os selv. Når vi ved, hvordan vi bevidst arbejder med vores tanker kan vi skabe et liv, der giver dyb mening for os og manifestere det liv, vi ønsker os, fordi det er os, der sidder på førersædet og styrer retningen i vores liv.

07

Energiarbejde

Du lærer at arbejde med energi, så du bevidst kan hæve din vibration og bevidsthed og lære andre at gøre det samme. Du lærer også at bruge de universelle livsprincipper. Når vi har en indre forståelse af, hvordan energi arbejder på et dybere plan – og samtidig lever ud fra de universelle livsprincipper, kan vi nemlig ikke undgå at leve vores livsformål.

Lev fra essensen

08

Din essens

Du lærer, hvordan vi finder helt ind til kernen af dem, vi er og hvad der skal til for at vi kan leve fra vores essens. Når vi ved, hvem vi inderst inde er, kan vi leve ud fra vores inderste værdier og skabe et liv i soul alignment.

09

Dit livsformål

Du lærer, hvad dit og andres livsformål er, og hvordan vi får det i spil i på alle områder af vores liv. Når vi lever vores livsformål som en helt naturlig del af vores liv, oplever vi en indre følelse af, at der er en højere mening med os og at vores liv giver mening på et dybere plan.

giv det videre til andre

 

10

Mentoring

Du lærer, hvad mentoring er, og hvordan du bedst guider og vejleder andre. Når vi selv har gået vejen og samtidig er i stand til at spotte den dybere årsag bag andres problemer, kan vilet og effektivt hjælpe dem videre i deres proces.

11

Unikke værktøjer

Du lærer at bruge forskellige værktøjer og metoder, så du kan hjælpe andre med at skabe en dyb indre transformation. Det gør, at de også får mulighed for at skabe et liv, der på alle plan giver dyb mening for dem.

12

Giv det videre

Du lærer, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du vejleder andre, så du blidt og kærligt løfter dem og får dem videre på deres indre rejse. Når vi ved, hvor vi skal sætte ind – og hvordan – kan vi hjælpe andre til at bruge deres potentiale fuldt ud og leve deres livsformål.

Jeg er der for dig

 

Jeg ved hvor stort, det føles at arbejde i dybden med sig selv og finde helt ind til kernen af den, vi er.

Og jeg ved, hvad det kræver at turde træde helt ind i sit lys og leve sit fulde potentiale – og bruge sin indre visdom til at guide andre på deres rejse.

Derfor støtter og hjælper jeg dig også under hele uddannelsen.

Jeg er der for dig på hele vejen, og du kan altid få min hjælp.

Du rækker bare ud efter mig i vores fælles facebookgruppe, og så hjælper jeg dig videre.

 

 

sådan foregår

soul alignment mentor uddannelsen

Hvor længe og hvor ofte

Soul Alignment Mentor Uddannelsen er en online uddannelse, som varer i alt 12 måneder.

Uddannelsen indeholder 12 undervisningsmoduler med lydfiler, workbooks og øvelser, som du løbende får adgang til. Du får et nyt modul hver måned.

Vær opmærksom på

Det er vigtigt, at du afsætter god tid til at lytte til lydfilerne og lave de forskellige øvelser undervejs på uddannelsen.

Det er nemlig dit indre arbejde og det at arbejde helt i dybden, som er afgørende for at du kan leve fra din essens og leve dit livsformål. Det er samtidig dit indre arbejde, der gør dig til en dygtig mentor, der kan hjælpe og vejlede andre.

Du skal regne med at bruge mindst 3 timer i ugen på materialet, øvelserne og det indre arbejde.

Du får hjælp og støtte undervejs

Under hele uddannelsen har du adgang til min hjælp og støtte i vores fælles facebookgruppe til det, der udfordrer dig.

du skal selv gå vejen

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal arbejde med dig selv og blive en god og dygtig mentor.

Du er derfor ikke garanteret resultater på forhånd.

Jeg giver dig værktøjerne og lærer dig metoderne, men du skal som altid selv gå vejen og selv skabe resultaterne.

At arbejde i dybden med dig selv kræver opmærksomhed og bevidsthed, og at du har lyst til at se dig selv, dine mønstre og bagage dybt i øjnene. Dine resultater vil derfor i høj grad afhænge af din indsats, og hvor du er på din rejse.

kom med på soul alignment mentor uddannelsen

Lær hvordan du bliver en fantastisk soul alignment mentor og vær med til at gøre en forskel for dig selv, andre og på et højere plan

Din pris:

35.000,-

(Inkl. moms)

Du kan betale i op til 18 rater

clairvoyant, energi healer, spirituel underviser & podcaster

Mette Iversen

“Intet er vigtigere end, at vi tør følge vores inderste og er i stand til at være tro mod os selv. Når vi kan det, kan vi følge vores hjerte og skabe et liv, der giver dyb mening for os – et liv i soul alignment.”

 

Lad mig bare sige det, som det er: jeg er totalt nørdet indenfor det spirituelle.

Jeg elsker alt, der har med spirituel selvudvikling, energi arbejde og clairvoyance at gøre.

Jeg har altid haft en dyb interesse i, hvordan vi mennesker fungerer og mærket og fornemmet mere end de fleste.

Det har taget mig ud på en lang rejse, hvor jeg for alvor lærte at forstå, hvem jeg inderst inde er, og hvad jeg skal bruge mine evner til.

 

I dag underviser jeg i det, jeg brænder allermest for og lever samtidig mit livsformål som soul alignment mentor, hvor jeg hjælper andre med at gå fra ego til essens og finde ind til kernen af dem, de er.

En del af mit soul purpose er nemlig at gi’ mine egne indsigter og indre visdom videre og vise andre, hvordan vi lever fra hjertet og essensen.

Vise andre, hvordan det er muligt at gå efter det, der får vores hjerte til at synge.

 

Derfor nærer det mig også dybt at lære andre, hvordan de kan bruge deres rejse og indre visdom til at blive soul alignment mentor og selv guide andre til et liv i soul alignment.

På den måde giver vi bevidst universel visdom videre – og er med til at gøre en forskel for både os selv og andre i et større perspektiv.

FAQ

– få svar på dine spørgsmål –

hvem er uddannelsen for?
 

SOUL ALIGNMENT MENTOR UDDANNELSEN er for dig, der gerne vil lære at bruge dine indsigter og indre visdom til at guide andre til at gå fra ego til essens.

Du har et stærkt ønske om at lære at guide andre til at leve fra hjertet, så de kan skabe et liv, der matcher deres inderste kerne.

Du er i forvejen vant til at arbejde bevidst med dit ego, dine mønstre og blokeringer – og du ved derfor også, at al udvikling kræver indre arbejde, og at du selv må gå vejen for at kunne lyse den op for andre.

hvor foregår uddannelsen?
SOUL ALIGNMENT MENTOR UDDANNELSEN er en online uddannelse.

Du kan derfor tage uddannelsen, hvor det passer dig.

hvad indeholder uddannelsen?
Uddannelsen indeholder 12 online undervisningsmoduler med lydfiler, workbooks og øvelser.

Hvert modul tager dig gennem de forskellige trin fra ego til essens.

Du lærer, hvordan vi arbejder i dybden med vores ego, hvordan vi bygger bro mellem ego og essens, og hvordan vi lever mere og mere fra vores inderste kerne og udlever vores livsformål.

Du lærer også, hvordan du guider, hjælper og støtter andre i deres proces, så de kan komme trygt og kærligt videre på deres rejse, når de sidder fast.

Du har samtidig adgang til al den hjælp og støtte af mig i vores fælles facebookgruppe, som du har brug for. 

hvor længe varer uddannelsen?
SOUL ALIGNMENT MENTOR UDDANNELSEN varer 12 mdr.

Da det er en online uddannelse, kan du arbejde med modulerne, når det passer dig.

Du har adgang til min hjælp i vores fælles facebookgruppe de 12 mdr uddannelsen varer.

Uddannelsen starter den 20. april 2023 og slutter den 6. juni 2024.

Vi holder sommerferie og juleferie undervejs på uddannelsen.

Hvor meget tid skal jeg bruge på uddannelsen?
Du skal regne med at bruge mindst 3 timer hver uge.

Hver måned får du adgang til et nyt undervisningsmodul med lydfiler, workbook og øvelser.

Det er vigtigt, at du sætter tid af til at lytte til lydfilerne og ikke mindst til at lave øvelserne, så du får fuldt udbytte af uddannelsen.

Får jeg hjælp og støtte undervejs?
På SOUL ALIGNMENT MENTOR UDDANNELSEN har du hele tiden adgang til min hjælp i vores fælles facebookgruppe.

Jeg er aktiv i gruppen og er derfor aldrig langt væk.

Når du har brug for min hjælp, laver du et opslag i gruppen, og så hjælper jeg dig videre.

Du får derfor masser af støtte og hjælp undervejs i din proces.

 

Hvad koster uddannelsen?
SOUL ALIGNMENT MENTOR UDDANNELSEN koster 35.000 inkl. moms.

Det er muligt at betale i rater. Her kommer der et mindre gebyr oveni ratebetalingen.

Har du firma og arbejder som coach, mentor, behandler eller lignende kan du trække uddannelsen fra i skat.

 

Kan jeg betale i rater?
Ja, du kan sagtens vælge at betale i rater.

Du kan betale i op til 18 rater.

Hver rate bliver trukket med en måneds mellemrum. 

Det koster et mindre gebyr at betale med rater.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?
Du har adgang til alt materialet lige så længe, du ønsker det. Du kan nemlig downloade alt materiale og gemme det på din computer.

(Det er altid dit eget ansvar at downloade materialet i tilfælde af, at det ikke længere kan blive liggende på undervisningsplatformen)

er der eksamen og prøver?
 Nej, der er ingen eksamen eller prøver på uddannelsen.

Det kræver øvelse, indre arbejde og vedholdenhed at blive en dygtig mentor.

Derfor er det også noget, du naturligt vil skulle arbejde med løbende.  Derfor har jeg valgt, at der ikke er nogen eksamen, og du modtager derfor heller ikke et eksamensbevis.

har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til SOUL ALIGNMENT MENTOR UDDANNELSEN, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2022  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk