Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

 

Jeg bekræfter hermed,  at jeg er bekendt med persondataforordningen, som træder i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

Jeg fører ikke journal eller opbevarer andre data eller noter på dig, end dem du selv opgiver, eller hvis du skriver dig op til at modtage nyt fra mig eller beder mig om at oprette oplysninger for dig til brug i mit arbejde med at hjælpe dig bedst muligt.

Hvis du sender mig mails med private oplysninger, opbevarer jeg disse i mit mailsystem. Oplysninger, som du deler med mig via Facebook eller andre sociale medier er dit eget ansvar. Dette gælder også beskeder sendt via messenger.

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Disse informationer indsamles for at optimere din brugeroplevelse og med henblik på at kunne målrette relevant information og tilbud til dig. Det gælder eksempelvis, når du skriver dig op på min mailingliste, interagerer med mig på de sociale medier, sender mails eller beskeder.

Jeg deler ikke dine data med andre. Dine data opbevares ene og alene til udsendelse af nyhedsbreve samt til at oplyse dig om kommende nyheder.

Når du giver mig din emailadresse, giver du samtidig samtykke til, at jeg må sende dig mine nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev i bunden af mine nyhedsbreve.

Jeg opbevarer emailadresser i Simplero, som overholder GDPR’s retningslinier.

Jeg opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook adds.

Du kan til enhver tid bede om, at jeg sletter alle personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtet til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

For at kunne anvende kontaktformularer på Itsasouljourney.dk skal du krydse af i feltet med, at du godkender min hjemmesides håndtering og opbevaring af dine data. Benytter du dig af mine kontaktformularer registreres dit navn samt din emailadresse. Disse informationer bruges kun til at kontakte dig i forbindelse med din forespørgsel.

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

/It’s a Soul Journey

Sidst opdateret januar 2023