21 genveje til et fantastisk selvværd

Et transformerende online kursus, der giver dig nøglen til selvkærlighed og indre styrke

Få genvejene til at lære at anerkende og acceptere dig selv dybt, stå stærkt i dig selv, tage gode beslutninger og sætte selvkærlige grænser.

Til dig, der ønsker dybdegående selvkærlighed, indre styrke og mening i dit liv.

Er du klar til at slippe selvkritik, pleaseri og følelsen af utilstrækkelighed en gang for alle?

Forestil dig det her: Du vågner om morgenen og føler dig virkelig godt tilpas. Du er fyldt med selvtillid og kærlighed til dig selv. Du går ud i verden med en indre stykre og følelse af, at du har noget at byde på.

Du har et liv, der matcher dine ønsker og drømme og gør en forskel for andre, fordi du er dig og stråler dit indre lys ud i verden.

 

Forestil dig også det her…

Du tager beslutninger fra hjertet og går efter det, der giver dyb mening for dig. Du er ikke længere bundet af andres forventninger eller af din egen selvkritik, skyld og skam. I stedet lever du ud fra en dyb følelse af selvkærlighed, accept og respekt for dig selv og andre.

Men oplever du i stedet…

Selvom du forsøger at værdsætte og støtte dig selv, sniger selvkritik og tvivl sig ofte ind. Når du sætter grænser, overvældes du af skyldfølelse, dårlig samvittighed og frygt for at skuffe andre.

Du ønsker inderligt at følge dit hjerte og tro på dig selv. Alligevel ender du med at tilpasse dig andres forventninger og behov og tænker: “Hvad nu, hvis det var forkert? Hvad vil andre tænke om mig nu?”

Længes du efter klarhed og retning i dit liv?

Du længes efter en dyb forbindelse til dit inderste selv, mærke klarhed om din retning i livet og føle mening i alt, hvad du gør.

I stedet føler du dig fanget i skyld og spekulationer om, hvad andre tænker og mener om dig. Du bruger for meget tid på at tænke over, om du gør og siger det rigtige og tvivler på din egen værdi som menneske.

Få et fantastisk selvværd og skab dit drømmeliv

Heldigvis behøver du ikke blive ved med at sidde fast i dine mønstre og dit lave selvværd. Du har faktisk muligheden for at opnå alt det, du drømmer om, og længes efter.

Du kan også få en dyb følelse af selvkærlighed, indre styrke, og en klar fornemmelse af formål i dit liv. Blive i stand til at træffe beslutninger fra dit hjerte og leve i fuld harmoni med din sjæl og essens.

Det er tid til forandring. Start din rejse mod et fantastisk selvværd nu.

Med et fantastisk selvværd siger du ja tak til…

Selvtillid, selvkærlighed og urokkelig tro på dig selv. Når du styrker dit selvværd, udløser du en meget smuk og kraftfuld transformation. Du opbygger en stærkere og dybere forbindelse til dig selv, der stråler af selvkærlighed, kraft og indre styrke. Din indre kritiker mister sit greb og giver plads til selvtillid og skarp klarhed. 

At følge dit hjerte og møde livet med fuld autenticitet. Du vil opleve en fornyet selvsikkerhed og at kunne træffe beslutninger med lethed. Uanset hvilke udfordringer, der krydser din vej, vil du møde dem med en stærk tro på dine inderste værdier og altid gå efter det, der er autentisk og sandt for dig.

At føle dig set, hørt og anerkendt i dine relationer. Du vil mestre kunsten at skabe dybe, sunde relationer, der bygger på nærvær, ægthed og respekt for dine inderste værdier. Du vil opleve, at føle dig  set, hørt og elsket for den unikke person, du er. Du vil turde udfolde dit autentiske selv og føle dig oprigtigt værdsat for dit bidrag i verden, bare fordi du er dig.

Hvad tidligere deltagere siger

Den bedste investering i mig selv

Jeg var lidt nervøs for at tilmelde mig, men det viste sig at være en virkelig god beslutning. Jeg har nu mere selvtillid, og jeg tør være mere ærlig og autentisk. Kurset har gjort en kæmpe forskel i mit liv.

– Lene –

Nu kan jeg sige nej uden at få skyldfølelse

Det har altid været en udfordring for mig at sætte grænser, men dette online kursus har lært mig at sige nej uden at føle mig forkert. Jeg har virkelig haft gavn af online kurset og kan varmt anbefale det.

– Karen –

Jeg føler mig mere glad end nogensinde før

Jeg tilmeldte mig kurset uden at vide, hvad jeg skulle forvente, men det har overgået alle mine forventninger. Jeg har fået klarhed over, hvordan jeg kan forbedre mit selvværd og føler mig mere selvsikker og glad end nogensinde før.

– Camilla –

Jeg har fået et bedre forhold til dem omkring mig

Dette online kursus er en ægte investering i dig selv. Jeg har opnået mere selvaccept og selvkærlighed takket være Mettes vejledning. Jeg føler mig meget mere i balance med mig selv og har fået et bedre forhold til dem omkring mig. Det er så værdifuldt og uvurderligt.

– Hanne –

21 unikke lydfiler der viser dig vejen til din sjæl og essens

Skab et fantastisk selvværd og opnå dyb selvkærlighed

Du dykker dybt ind i din indre værdi og opbygger en kærlig forbindelse til dig selv. Du lærer at frigøre dig fra bekymringer om andres meninger, udforsker dine følelsers visdom og træffer ægte, autentiske beslutninger. Sig farvel til den hårde selvkritik og byd varm selvkærlighed velkommen, mens du styrker dit selvværd og opbygger et unikt bånd til dig selv.

Opdag din skjulte indre power og skab dit drømmeliv

Du udforsker og vækker din indre kraft, så du finder styrken til at forme dit eget liv. Gennem inspirerende lydfiler oplever du en dyb forbindelse til din skjulte power, øger din daglige energi og får adgang til dine dyrebare ressourcer. Du lærer at omfavne og acceptere dit autentiske selv og sige ubetinget ja til dig selv, hvilket åbner døren til at leve stærkt fra din essens.

Opbyg stærke, kærlige og meningsfulde relationer

Du lærer at styrke dit selvværd og skabe meningsfulde, nærværende relationer. Lær at sætte klare, selvkærlige grænser, sige ubetinget ja til dig selv, hæve din energi og vibration og bryd fri fra tankemylder. Opbyg en dybere forbindelse til både dig selv og til andre, og lad det gøre en dybt personlig og unik forskel i din hverdag.

Slip dine mønstre og skab en dyb forbindelse til din sjæl

Du lærer at slippe pleaseri og tilpasning og i stedet handle i perfekt harmoni med dine dybeste ønsker og værdier. Du opnår en dybere indsigt i, hvordan dine mønstre har formet dig og dit liv og lærer kunsten at omfavne og elske din personlige bagage. Du opnår en dyb og meningsfuld forbindelse til din sjæl og kommer tættere på din sjæls mission.

Efter online kurset har du opnået en dyb selvforståelse og styrket dit selvværd.

Du vil være i stand til at bruge din indre kraft til at skabe dit drømmeliv, sætte sunde, selvkærlige grænser og opbygge nærende relationer.

Du vil også vide, hvordan du kan bryde fri fra dine begrænsende mønstre og etablere en dyb forbindelse til din sjæl og dit livsformål.

Hvad sker der, når du har tilmeldt dig?

 

Når du har tilmeldt dig, modtager du kort efter en mail fra mig med linket til online kurset. (Husk at kigge i din spam indbakke – der lander mailene nogle gange.)

Du får også tilsendt en kode, som du skal bruge til at få adgang til materialet, der ligger på Simplero.

Online kurset kan downloades (så du har evig adgang), og du kan også lytte til det i simpleros app. Du kan lytte til det så ofte, du ønsker det.

Du kan med andre ord lære at opbygge og styrke dit selvværd hvor og når det passer dig bedst.

Din selvkærlige investering

i at lære at opbygge et stærkt selvværd, opnå indre styrke og dyb mening i dit liv:

495,-

(Inkl. moms)

– Mette Iversen –

Spirituel underviser og mentor, clairvoyant,

energi healer & podcaster

Hej, mit navn er Mette

I årevis levede jeg en indre kamp mod mit lave selvværd og sejlivede mønstre, som føltes umuligt at vinde.

Jeg kæmpede og knoklede for at bevise mit værd og føle mig god nok. Uanset hvad jeg gjorde, virkede det ikke.

Jo mere jeg prøvede at føle mig værdifuld og god nok, jo dybere sad jeg fast i en følelse af at være forkert og utilstrækkelig. Jeg pleasede og tilpassede mig konstant, og overskred mine egne grænser i forsøget på at møde anerkenelse og accept.

Til sidst indså jeg endelig, at det, jeg gjorde, ikke virkede. Det var her, jeg besluttede mig for at finde ind til kernen og den dybere årsag bag mit dårlige selvværd.

I dag lever jeg et liv, der matcher mine indre værdier og behov. Jeg er tro mod mig selv og lader mig guide indefra og oppefra. Jeg hviler i mig selv og har skabt en dyb indre glæde og tilfredshed, fordi jeg bevidst lever ud fra mine værdier og respekterer mine grænser.

Jeg har gennem de sidste 6 år hjulpet rigtig mange spirituelle kvinder med at finde ind til kernen af dem, de er, så de kan leve frit fra essensen.

Og det er præcis det, jeg gerne vil gi’ videre til dig, så du også kan skabe et liv, der giver dyb mening for dig og føles fantastisk for dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til 21 GENVEJE TIL ET FANTASTISK SELVVÆRD, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2024  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk