Higher Vibration

Online Workshop

Lær hvordan du hæver din vibration og bevidsthed i praksis og connecter med din essens.

Så du bliver et naturligt match til det, du drømmer om – og din sjæl længes efter.

En unik online workshop til dig, der ønsker en højere vibration og bevidsthed

HIGHER VIBRATION er en helt særlig online workshop, hvor du trin for trin lærer, hvordan du hæver din vibration og bevidsthed, så du kan skabe et lettere og mere meningsfuldt liv.

Med en høj vibration tiltrækker og skaber du det liv, du ønsker dig, fordi du naturligt er et match til det.

En høj vibration betyder også, at du lettere kan connecte med din essens på et dybere plan, være tro mod dig selv og leve i soul alignment.

Derfor vil du også opleve større glæde, mere positivitet og tiltrække relationer og begivenheder, som gør en forskel i dit liv, fordi det er i alignment med din essens.

Hvem er workshoppen for?

HIGHER VIBRATION workshoppen er til dig, der gerne vil lære, hvordan du arbejder med din energi og vibration på forskellige områder, så du kan slippe alt det, der plejer at holde dig tilbage.

Til dig, der gerne vil opnå et liv med mere glæde, indre ro, balance og ikke mindst et liv i alignment med din essens, og hvor du lever et liv, der giver dyb mening for dig på alle områder.

Til dig, der allerede har arbejdet en del med dig selv og inderst inde ved, at alt er energi – og at vi selv skaber vores liv og derfor kan påvirke vores liv ved at arbejde bevidst med os selv og vores energi.

Dig, der gerne vil lære, hvordan du hæver din vibration i praksis – på en måde, der rent faktisk virker – og som ønsker at skabe en hverdag med flow, selvkærlighed og hvor du lever i alignment med din essens. 

Workshop

                                               i 3 dele

Din vibration

Første del af workshoppen handler om, hvorfor det er så vigtigt at ha en høj vibration.

Her kommer jeg ind på, hvorfor det er så altafgørende, at du bevidst kan hæve din energi og vibration, når din energi er røget nedad.

Hæv din vibration

Anden del af workshoppen handler om, hvordan du trin for trin hæver din vibration på det fysiske, følelsesmæssige og mentale plan.

Jeg guider dig igennem de områder, du skal ha’ særligt fokus på, så du kan skabe det liv, du drømmer om – og din sjæl længes efter.

Soul Connection

Tredje og sidste del af workshoppen handler om, hvordan du connecter dig med din essens og holder din vibration høj.

Når din vibration er høj, bliver det en helt naturlig del af din hverdag, at du stortrives og bruger dit særlige potentiale fuldt ud.

Dette får du på

higher vibration workshoppen

Workshoppen varer 16 dage og i løbet af de 16 dage får du løbende adgang til 5 powerfulde lydfiler + workbooks, der viser dig, hvordan du hæver din vibration og bevidsthed – og connecter dig med din essens, så du kan skabe et liv, der på alle måder giver dyb mening for dig.

Powerfulde lydfiler

HIGHER VIBRATION workshoppen består af 5 powerfulde lydfiler, der guider dig til at skabe en højere vibration. Hver lydfil viser dig trin for trin, hvordan du arbejder med dig selv på en selvkærlig måde på det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan, så du kan skabe en høj vibration og bevidsthed – og holde en stærk indre balance.

Workbooks

For at du kan arbejde helt i dybden og få et optimalt udbytte af workshoppen, hører der en workbook med til hver lydfil. Den hjælper dig med at blive mere bevidst om, hvor du er vibrationsmæssigt og tager sig gennem den proces, der er nødvendig for, at du kan skabe en høj vibration og holde den. Workbooken tydeliggør også de områder, som lige nu hindrer dig i ha’ en høj vibration og være i dyb kontakt med din essens.

Higher vibration

er en helt særlig mulighed til dig

 

Tilmeld dig workshoppen og lær hvordan du hæver din vibration og bevidsthed i praksis og connecter med din essens, så du bliver et naturligt match til det liv, du drømmer om – og din sjæl længes efter. 

495,-

(inkl. moms)

Det hurtige overblik

 

Hvad:  Higher Vibration – en helt særlig online workshop, hvor du lærer at hæve din vibration og bevidsthed.

Hvor: Online og i din indbakke – henover 16 dage modtager du 5 mails, med et link til workshoppen, som ligger på undervisningsportalen Simplero.

Hvornår: Workshoppen starter når du tilmelder dig. Du får adgang til første del af workshoppen med det samme. Herefter modtager du de næste lydfiler med 4 dages mellemrum.

Hvem: Dig, der allerede har arbejdet en del med dig selv, og som ved, at alt er energi og derfor gerne vil lære at hæve din vibration i praksis

Hvad koster det:  Det koster 495,- inkl. moms

Hvordan foregår det: Du starter med at tilmelde dig workshoppen her på siden. Herefter modtager du en mail med det første link til workshoppen. Du modtager mails med 4 dages mellemrum, hvor du får linket til den næste lydfil og workbook.

(Husk at tjekke under spam – der havner mailene nogle gange.)

Workshoppen varer i 16 dage, hvor du i løbet af de 16 dage modtager 5 mails med link til 5 powerfulde og transformerende lydfiler + workbooks. 

 

Hej, mit navn er Mette

Jeg har selv prøvet at stå i en hverdag ude af alignment med den, jeg inderst inde er og  hvor jeg gjorde alt, jeg kunne for at få de universelle love og min spirituelle viden til at fungere i min hverdag – men uden held.

Jeg troede ellers, jeg havde helt styr på tingene, men min hverdag viste noget andet.

Det var først, da jeg for alvor blev bevidst om min energi og vibration – og hvad der rent faktisk skal til for at hæve vores vibration i praksis – at tingene begyndte at ændre sig.

Herfra gik det hurtigt, og jeg begyndte at se de resultater, jeg længe havde længtes efter.  

Det er præcis det, som jeg gerne vil gi’ videre til dig, så du også kan skabe et liv, hvor du lever i alignment med dit inderste, og hvor livet på alle måder giver dyb mening.

Hver eneste dag. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Higher Vibration, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2023  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk