Higher Vibration

Online Workshop

Lær hvordan du hæver din vibration og bevidsthed i praksis og connecter med din essens og bliv et naturligt match til det, du drømmer om – og din sjæl længes efter.

En unik online workshop til dig, der ønsker en højere vibration og bevidsthed

HIGHER VIBRATION er en helt særlig online workshop, hvor du trin for trin lærer, hvordan du hæver din vibration og bevidsthed, så du kan skabe et lettere og mere meningsfuldt liv.

Med en høj vibration tiltrækker og skaber du det liv, du ønsker dig, fordi du naturligt er et match til det. Du kan også lettere connecte med din essens på et dybere plan, være tro mod dig selv og leve i soul alignment. Dette gør, at du vil opleve større glæde, mere positivitet og tiltrække relationer og begivenheder, som gør en forskel i dit liv, fordi det er i alignment med din essens.

Hvem er workshoppen for?

HIGHER VIBRATION workshoppen er til dig, der:

  • Ønsker at slippe alt det, der plejer at holde dig tilbage
  • Vil opnå et liv med mere glæde, indre ro og balance
  • Leve dit liv i alignment med din essens, og hvor du lever et liv, der giver dyb mening for dig på alle områder
  • Ved, at alt er energi – og at du kan påvirke dit liv ved at arbejde bevidst med dig selv og din energi
  • Vil kunne hæve din vibration i praksis, så du kan skabe en hverdag med selvkærlighed og flow

Workshoppen

består af 3 dele

Din vibration

Lær, hvorfor en høj vibration er altafgørende og hvordan du bevidst kan hæve din energi og vibration, når din energi er lav.

Hæv din vibration

Trin for trin guide til at hæve din vibration på det fysiske, følelsesmæssige og mentale plan. Opdag hvilke områder, du især skal ha’ fokus på, så du kan skabe et liv, der føles fantastisk.

Soul Connection

Forbind dig med din essens og hold din vibration høj, så du trives i din hverdag og kan udnytte dit fulde potentiale.

Dette får du på

higher vibration workshoppen

Workshoppen varer 16 dage og i løbet af de 16 dage får du løbende adgang til 5 powerfulde lydfiler + workbooks, der viser dig, hvordan du hæver din vibration og bevidsthed – og connecter dig med din essens, så du kan skabe et liv, der på alle måder giver dyb mening for dig.

Powerfulde lydfiler

HIGHER VIBRATION workshoppen består af 5 powerfulde lydfiler, der guider dig til at skabe en højere vibration. Hver lydfil viser dig trin for trin, hvordan du arbejder med dig selv på en selvkærlig måde på det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan, så du kan skabe en høj vibration og bevidsthed – og holde en stærk indre balance.

Workbooks

For at du kan arbejde helt i dybden og få et optimalt udbytte af workshoppen, hører der en workbook med til hver lydfil. Den hjælper dig med at blive mere bevidst om, hvor du er vibrationsmæssigt og tager sig gennem den proces, der er nødvendig for, at du kan skabe en høj vibration og holde den. Workbooken tydeliggør også de områder, som lige nu hindrer dig i ha’ en høj vibration og være i dyb kontakt med din essens.

Higher vibration

er en helt særlig mulighed til dig

 

Tilmeld dig workshoppen og lær hvordan du hæver din vibration og bevidsthed i praksis og connecter med din essens, så du bliver et naturligt match til det liv, du drømmer om – og din sjæl længes efter. 

495,-

(inkl. moms)

Det hurtige overblik

 

Hvad:  Higher Vibration – du lærer at hæve din vibration og bevidsthed

Hvor: Online og i din indbakke – henover 16 dage modtager du 5 mails, med et link til materialet i  workshoppen, som ligger på undervisningsportalen Simplero.

Hvornår: Workshoppen starter når du tilmelder dig. Du får adgang til første del af workshoppen med det samme. Herefter modtager du de næste lydfiler med 4 dages mellemrum.

Hvem: Dig, der ved, at alt er energi og derfor gerne vil lære at hæve din vibration i praksis

Hvad koster det:  Det koster 495,- inkl. moms

Hvordan foregår det: Tilmeld dig workshoppen her på siden. Herefter modtager du en mail med det første link til workshoppen. Du modtager efterfølgende mails med 4 dages mellemrum, hvor du får adgang til resten af workshoppen.

(Husk at tjekke under spam – der havner mailene nogle gange.)

 

Hej, mit navn er Mette

Jeg har selv prøvet at stå i en hverdag ude af alignment med den, jeg inderst inde er, og hvor jeg gjorde alt, jeg kunne for at få de universelle love og min spirituelle viden til at fungere i min hverdag – men uden held.

Jeg troede ellers, jeg havde helt styr på tingene, men min hverdag viste noget andet.

Det var først, da jeg for alvor blev bevidst om min energi og vibration og hvad der skal til for at hæve vores vibration i praksis, at tingene begyndte at ændre sig.

Herfra gik det hurtigt, og jeg begyndte at se de resultater, jeg længe havde længtes efter.

Det er præcis det, som jeg gerne vil gi’ videre til dig, så du også kan skabe et liv, hvor du lever i alignment med dit inderste, og hvor livet på alle måder giver dyb mening.

Hver eneste dag. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Higher Vibration, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2024  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk