Inner Abundance

Lær hvordan du connecter med din essens på et højere niveau.

Opnå en dyb indre tilstand af abundance, flow og selvkærlighed – skab hurtigere og lettere det liv, du drømmer om.

Er du klar til at leve endnu mere fra din essens?

Inner Abundance består af 3 high vibe energihealinger, der arbejder dybt med din energi og giver dig nøglen til en helt særlig kontakt med din essens.

Energihealingerne løfter og støtter dig og åbner døren til bevidst at skabe et meningsfuldt liv, i alignment med din essens.

Du bliver et naturligt match til det liv, du ønsker og tiltrækker abundance, flow og selvkærlighed ind i dit liv.

Slip det, der ubevidst holder dig tilbage

Lær, hvordan du arbejder med din energi på et højere plan, så du kan slippe det, der plejer at holde dig tilbage. Skab et liv med abundance, flow og selvkærlighed.

En høj energi og vibration er afgørende, da det gør det lettere at connecte dybere med din indre essens, være tro mod dig selv og manifestere i soul alignment.

Jo mere du frigiver energiblokeringer og skaber flow i din energi, desto lettere er det at manifestere præcis det, du ønsker i dit liv.

Og det er præcis dét, energi healingerne hjælper dig med.

Hvorfor vælge energihealinger?

Energihealinger er en kraftfuld ressource, når du sidder fast i dit indre arbejde. De hjælper dig med at løsne blokeringer på et dybt energimæssigt plan.

Jeg guider dig gennem øvelserne, der er designet til at frigøre de energiblokeringer.

I energihealingerne løfter jeg dig til et højere plan, hvor du slipper det, der blokerer dit unikke flow. Du behøver ingen forudgående erfaring med energihealinger for at få gavn af dem.

Jeg bliver igen og igen imponeret over, hvilken effekt energihealingerne har.

Jeg elsker, hvordan de frigør og løfter energien, selv når det føles allersværest.

Derfor vil jeg gerne dele dem med dig, så du også kan nyde godt af deres positive virkning.

Det siger andre om energihealingerne 

Der er åbnet op for et nyt niveau af abundance i mit liv! Jeg har været igennem en utrolig rejse med Inner Abundance. Energihealingerne har virkelig hjulpet mig med at løsne gamle blokeringer og åbne op for et nyt niveau af abundance i mit liv. Jeg føler mig mere forbundet med min essens end nogensinde før. Tak, Mette, for denne fantastiske oplevelse!

– Maria S. –

 

Jeg er blevet bedre til at manifestere mine ønsker. Jeg var lidt skeptisk i starten, men efter at have prøvet energihealingerne fra Inner Abundance er jeg fuldstændig solgt! De har virkelig hjulpet mig med at skabe et mere flydende og harmonisk liv. Jeg føler mig mere i stand til at manifestere mine ønsker, og min selvkærlighed er vokset betydeligt. Kan varmt anbefales!

– Alma – 

Min energi er blevet løftet. Inner Abundance har været en game changer for mig! Jeg har altid kæmpet med følelsen af mangel og utilstrækkelighed, men efter at have arbejdet med disse energihealinger føler jeg mig mere fyldt med kærlighed og overflod end nogensinde før. Det er som om, at energien er blevet løftet, og blokeringerne fylder mindre. Tak, Mette, for at dele de smukke energihealinger med os

– Lærke – 

Inner Abundance

Inner Abundance er din mulighed for at heale på et højere plan, frigøre gamle blokeringer og skabe abundance i alle aspekter af dit liv.

Du åbner døren til at opleve flow og styrke i din energi og opbygger selvkærlig støtte på din indre rejse.

  #1 – abundance

  Energihealingen åbner vejen til at frigøre energiblokeringer, der hidtil har forhindret en dyb indre følelse af abundance.

  Lige tiltrækker lige – derfor er en indre følelse af abundance afgørende for at skabe et meningsfuldt liv. Samtidig muliggør det manifestation af dine ønsker.

  Energihealingen hæver din vibration, skifter mangel til følelsen af at ha’ alt, hvad du behøver. Dette hjælper dig med at skabe bevidsthed og endnu mere abundance på alle livsområder.

  #2 – Flow

  Energihealingen løfter din energi og befrier dig fra energiblokeringer. Dette muliggør et ubesværet flow i din energi, hvilket gør dig til et match til dine ønsker.

  Energimæssige blokeringer komplicerer din evne til at leve i essensen og manifestere dine ønsker. De skaber forhindringer i energistrømmen.

  Resultatet er, at du løber panden mod den samme mur igen og igen og føler en konstant kamp for at forblive tro mod dig selv og manifestere dit drømmeliv.

  Energihealingen renser dit energifelt og lader dig stå ren i din energi, så du kan leve frit og autentisk fra hjertet.

   

  #3 – selvkærlighed

  Energihealingen guider dig ind til din indre kerne, så du kan slippe gamle følelsesmæssige blokeringer, der handler om følelsen af utilstrækkelighed og usikkerhed.

  Lavt selvværd, selvkritik og manglende respekt for egne grænser er nogle af de primære indre begrænsninger, når du ønsker at leve fra essensen og bevidst manifestere fra hjertet.

  Derfor udgør selvkærlighed – evnen til at omfavne og acceptere dig selv – en essentiel forudsætning for at skabe et liv, der dybt beriger dit hjerte.

  Energihealingen er den støtte, der løfter dig op, så du kan føle dig dybt elsker og være i harmoni med universet.

   

  Inner abundance – en unik mulighed til dig

   

  Tag dit endelige skridt mod indre forvandling og skab et liv i dyb kærlighed og abundance med energihealingerne.

  Energihealingerne kan købes enkeltvis eller samlet i et bundle med alle 3.

  Hver lydfil varer 15 – 20 minutter og kan bruges igen og igen.

   

  Gå all-in og vælg alle 3

  449,-

  (Inkl. moms)

  Kan også betales i rater

  Har du spørgsmål?

  Har du spørgsmål til Inner Abundance, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

  Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

  Copyright 2024 ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk