Follow your heart & soul

Inner Abundance

Lær hvordan du connecter med din essens på et højere niveau. 

Opnå en dyb indre tilstand af abundance, flow og selvkærlighed – og opnå hurtigere og lettere magiske resultater i dit liv

Er du klar til at leve endnu mere fra din essens?

Inner Abundance består af 3 high vibe energi healinger, der arbejder i dybden med din energi. De giver dig nøglen til at komme i dyb kontakt med din essens.

Energi healingerne løfter og støtter dig og åbner døren for, at du med lethed – og helt bevidst – kan skabe et liv, der på alle måder giver dyb mening for dig, og hvor du lever fra din essens.

Du bliver et naturligt match til det liv, du ønsker dig og tiltrækker masser af abundance, flow og selvkærlighed ind i dit liv.

Lær hvordan du arbejder med din energi på et højere plan, så du slipper alt det, der plejer at holde dig tilbage.

Herfra kan du skabe et liv med abundance, flow og selvkærlighed.

En høj energi og vibration er vigtig, fordi det gør det meget lettere for dig at connecte med din indre essens på et dybere plan, være tro mod dig selv og leve i soul alignment.

Jo mere du kan slippe dine energimæssige blokeringer og skabe flow i din energi, jo lettere er det for dig at manifestere og tiltrække præcis det, du ønsker dig i dit liv.

Og det er præcis dét, som energi healingerne hjælper dig med.

Hvorfor energi healinger?

Du kan sagtens arbejde i dybden med dig selv og klare dig uden energi healinger.

Men på et tidspunkt vil du sandsynligvis støde ind i nogle energimæssige udfordringer, som spænder ben for dig. Det kan de gøre i sådan en grad, at du har svært ved at komme godt videre.

Og det er præcis det, energi healingerne hjælper dig med.

Energi healingerne er en kæmpe hjælp og ressource, når du har svært ved at komme videre med dit indre arbejde. De hjælper dig med at slippe dine blokeringer på et energetisk – og derfor meget dybt –  plan.

Jeg guider dig igennem øvelserne, og de er lavet på en måde, der sikrer, at du slipper de energimæssige blokeringer.

I energi healingerne guider jeg dig op på et højere plan, hvor du får hjælp til at slippe det, der spærrer for dit særlige og unikke flow. Du behøver derfor ikke ha erfaring med eller kendskab til energi healinger i forvejen.

Jeg bliver igen og igen imponeret over, hvilken forskel energi healinger kan gøre. Jeg elsker, hvordan de hjælper med at slippe, støtte og løfte energien og hæve vibrationen – selv når det føles allersværest. Derfor vil jeg gerne dele dem med dig, så du også kan få glæde af dem.

Inner Abundance

 Få 3 powerfulde energi healinger, der connecter dig med din essens på et højere plan.

Herfra kan du skabe en dyb indre tilstand af abundance, flow og selvkærlighed og bevidst manifestere fra dit hjerte og din essens.

#1 – abundance

Energi healingen giver dig nøglen til at slippe de energimæssige blokeringer, som indtil nu har spærret vejen for en dyb indre følelse af abundance.

Lige tiltrækker lige – og derfor er en indre følelse af abundance altid afgørende for, at du kan skabe et liv, der giver dyb mening for dig – og samtidig manifestere og tiltrække mere af præcis det, du ønsker dig i dit liv.

Energi healingen hjælper dig med at hæve din vibration. Det gør, at du går fra en følelse af mangel til en følelse af, at du har alt, hvad du skal bruge i dit liv. Herfra kan du bevidst  skabe mere og mere abundance i dit liv – på alle områder i dit liv.

#2 – Flow

Energi healingen løfter din energi og støtter dig i at slippe energimæssige blokeringer.  På den måde kan du skabe flow i din energi – og hurtigere blive et energimæssigt match til det, du ønsker dig.

Energimæssige blokeringer gør det sværere for dig at leve fra essensen og manifestere det, du ønsker dig. Det gør de, fordi de skaber energimæssigt knas på linjen.

Så vil du opleve, at du løber panden mod den samme mur igen og igen, og at det er lidt af en kamp for dig at være tro mod dig selv og manifestere det liv, du ønsker dig.

Energi healingen hjælper dig med at rense dit energifelt, så du kan stå helt ren i din energi og leve frit fra hjertet.

 

#3 – selvkærlighed

Energi healingen hjælper dig med at finde ind til din indre kerne. Det gør, at du kan slippe gamle følelsesmæssige blokeringer, der handler om ikke at være god nok og rigtig nok.

Lavt selvværd, selvkritik og at overhøre og overskride dine egne grænser er nogle af de helt store indre begrænsninger, når du ønsker at leve fra din essens og manifestere bevidst fra hjertet.

Derfor er selvkærlighed – og det at være i stand til at elske og acceptere dig selv – en vigtig forudsætning for, at du kan skabe et liv, der føles godt helt ind i hjertet.

Energi healingen hjælper, støtter og løfter dig, så du kan føle dig dybt elsket og være ét med universet.

Inner abundance er en helt særlig mulighed til dig

De 3 powerfulde lydfiler hjælper dig med at heale dig selv på et højere plan og clearer gamle blokeringer, så du kan skabe abundance hele vejen rundt i dit liv.

Energi healingerne kan købes enkeltvis eller samlet i et bundle med alle 3.

Hver lydfil varer 15 – 20 minutter og kan bruges igen og igen.

 

Pris for alle 3 

449,-

(Inkl. moms)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Inner Abundance, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2023 ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk