soul business

Er du klar til at manifestere din drømmebusiness indefra og ud – fra hjertet og i alignment med din essens og dit livsformål?

Business fra hjertet

 Intet føles bedre, rigere og mere meningsfuldt end at skabe en business, som er i dyb alignment med dit inderste. En business, som du helt bevidst skaber indefra og ud – og som derfor er et match til din essens og dit life purpose. En business, som giver mening for dig, fordi du udvikler, skaber og tjener fra hjertet – i tråd med dit higher purpose – og hvor du gør lige præcis den forskel, du er her for.

Hver eneste dag.

Skab en business, der nærer dig og din essens

Ønsker du at skabe en business, der føles godt helt ind i sjælen? Og samtidig skabe de resultater, du drømmer om?

Så er dette 1:1 online mentorforløb til dig.

SOUL BUSINESS er et unikt og personligt 6 måneders forløb, der guider dig helt ind til kernen af den, du er, så du tør folde dig helt ud i din business.

Du behøver ikke gå vejen alene

På forløbet hjælper jeg dig med at slippe gamle tanker, mønstre og overbevisninger, så du kan lade dig lede fra hjertet og skabe din business ud fra dine værdier og inderste sandhed.

Jeg guider dig trin for trin og viser dig, hvordan du bevidst arbejder med din energi og skaber fra et højere purpose, så du kan manifestere en business, der er et match til dine drømme og ikke mindst dit livsformål – og gøre den forskel, du er her for. Også i din business.

Business med hjerte & sjæl

SOUL BUSINESS er til dig, der allerede er langt på din indre rejse og ønsker at træde helt ind i din essens – både personligt og i din business. Du er vant til at arbejde i dybden med dig selv og har allerede mærket din essens i små glimt. Du ved, at alt er energi, og at vi derfor selv tiltrækker og manifesterer alt i vores liv. Du ved derfor også 

hvor vigtigt det er at være i dyb kontakt med dig selv og leve fra din indre kerne for at kunne skabe din drømmebusiness. Du er nu klar til at dykke ned i den dybere årsag til dine udfordringer i din business og arbejde bevidst og effektivt med din energi og vibration fra et højere plan. Og det vil du gerne ha’ min hjælp til.

Kan du genkende det her?

Det er meget let at falde i fælden med at tro, at vi absolut skal følge alle de traditionelle regler om business, markedsføring og salg. Mange af os er blevet tudet ørerne fulde med, at vi er nødt til at skabe vores forretning på en bestemt måde, hvis vi skal lykkes.

Med andre ord: Vi har lært, at vi er nødt til at sælge ud af vores sjæl.

Men flere og flere af os mærker sjælen trække i os, og vi ønsker derfor at bryde med de gamle paradigmer og i stedet skabe en business indefra og ud – og ikke udefra og ind. I alignment med vores højeste ønsker.Vi drømmer om at drive vores business fra hjertet og med et higher purpose. Vi ønsker at servicere og tjene fra et højere sted – samtidig med at vi klarer os godt økonomisk.

Vi ønsker at ha’ en business, der på alle måder giver dyb mening for os – og hvor vi hele vejen rundt udtrykker dem, vi inderst inde er. Til glæde og gavn for både os selv og dem, vi hjælper.

Og den gode nyhed er, at det er muligt.

 på soul business forløbet får du

 Personlig og effektiv clairvoyant guidance, støtte og hjælp til at træde helt ind i din essens, så du kan manifestere den business, du drømmer om – og din sjæl længes efter.

GUIDANCE

I din helt egen private facebookgruppe har du fri adgang til guidance mandag til torsdag, så du kan komme ind til kernen af det, der blokerer for, at du kan skabe flow i din business.

Jeg spotter dine ubalancer og kommer hurtigt og præcist ind til kernen af dine udfordringer.

Herfra hjælper jeg dig med at finde ind til den dybere årsag og viser dig, hvordan du bruger dit særlige potentiale og dine unikke evner til at gå henimod dit next level i din business, så du kan opnå det, du ønsker dig.

Jeg guider og hjælper dig altid ud fra der, hvor du er i dit liv og din business – og ud fra det, du konkret ønsker at opnå.

Clairvoyance

 Under forløbet gør jeg brug af mine knivskarpe clairvoyante evner.

Jeg mærker ind i, hvem du inderst inde er og ser dit særlige sjælspotentiale.

Jeg kigger på, hvor du er nu, hvor du gerne vil hen, og hvilke tanker, følelser og overbevisninger, der står i vejen for at skabe den business, du ønsker dig.

På den måde kan jeg se, hvor der skal justeres, og hvad der præcis skal arbejdes med.

Herfra guider jeg dig, så du kan skabe din business fra hjertet og din essens – og opnå det, du længes efter

Clairvoyancen er kortet og overblikket, der viser dig vejen fremad i din hjertebusiness, så du selv kan gå den.

HUMAN DESIGN

Under forløbet bruger jeg Human Design til at støtte op om din proces.

Human Design er et fantastisk værktøj til at finde ind til kernen af den, du inderst inde er.

Human Design viser dig vejen til, hvordan du lever på lige præcis den måde, som du er skabt til og hjælper dig med at bruge dine ressourcer og særlige kvaliteter bedst muligt i din business.

Vi er nemlig alle forskellige og det, der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for en anden.

Derfor er det særligt vigtigt, at vi på alle områder i vores liv ærer den måde, vi hver især er skabt til at være på.

Human Design giver os samtidig nøglen til vores sjæl og essens og er kortet, der viser os vejen helt hjem i os selv.

Når vi for alvor forstår, hvem vi er skabt til at være, er det meget lettere for os at connecte med vores sjæl.

Herfra kan vi skabe det liv og den business, der giver dyb mening for os og får vores hjerte til at synge.

Det indre arbejde

SOUL BUSINESS forløbet har fokus på det indre arbejde og de tanker, følelser og overbevisninger, som lige nu hindrer dig i at skabe din drømmebusiness. Har du i stedet brug for hjælp til forretningsstrategier, konkret opbygning af din forretning og teknisk hjælp, er dette forløb ikke for dig.

Du får hjælp

Jeg viser dig, hvordan du arbejder i dybden med de tanker, følelser og overbevisninger, som gør, at du mangler flow i din business og som gør, at du ikke går fremad, selvom du ønsker det. Jeg ser dit særlige potentiale og guider dig henimod dit life purpose, så du kan folde det smukt ud i din business.

Vi går dybt

Min særlige evne er at finde direkte ind til kernen af et problem. Jeg kigger altid på den dybere årsag bagved og på, hvordan du slipper det, der ikke længere gavner dig. Du skal derfor være villig til også at arbejde med det, der gør ondt. Vi kan nemlig ikke leve fra essensen, uden først at transformere det, der ikke tjener vores højere formål. 

Du skal selv gå vejen

Jeg guider, vejleder og viser dig vejen til at udleve dit særlige potentiale og dit livsformål. Jeg er her for dig, og jeg hjælper dig igennem skridt for skridt – men det er altid dig, der i sidste ende selv går vejen. For det er kun dig, der bærer kraften til at tiltrække og manifestere resultaterne i dit liv og i din business.

sådan foregår

SOUL BUSINESS forløbet

Sådan gør du

Du starter med at sende mig en mail og beskriver dine udfordringer, og hvad du konkret ønsker hjælp til.

Det er vigtigt, at vi er et match til hinanden, og at jeg ved, at jeg kan hjælpe dig godt videre.

Herefter modtager du en mail fra mig med et link, hvor du kan tilmelde dig forløbet.

Når du har tilmeldt dig forløbet, modtager du en mail fra mig med linket til din egen personlige facebookgruppe – og så er vi i gang.

Vær opmærksom på 

Vær opmærksom på, at al kontakt foregår via din personlige facebookgruppe på skrift.

Det er derfor vigtigt, at du har lyst og tid til at arbejde med dig selv via skrift.

For mange er det dybt terapeutisk at fordybe sig på denne måde, fordi det får mange ubevidste ting op til overfladen.

Prisen

Din investering i SOUL BUSINESS forløbet er 18.000 ekskl. Moms. Dette beløb er fradragsberettiget i din business.

Du vælger selv, om du vil betale i 1, 3, 6 eller 12 rater.

Du forpligter dig til alle 6 måneder, når du tilmelder dig forløbet.

Er du klar?

Er du interesseret i et 1:1 SOUL BUSINESS forløb, så send en mail til mig. I mailen fortæller du om dig selv og din business og det, du ønsker min hjælp til. Fortæl også lidt om, hvor du gerne vil hen og hvilke resultater, du ønsker i din business. Det er vigtigt for mig, at vi har en god kemi sammen, og at jeg kan hjælpe dig videre. Det skal nemlig være en selvkærlig oplevelse at være i et 1:1 forløb.

– Mette Iversen –

Clairvoyant, energi healer, spirituel underviser & podcaster

Hej, mit navn er Mette

Jeg har altid kunnet mærke og fornemme mere end de fleste.

Og det gjorde ærligt talt mit liv ret besværligt i mange år. I hvert fald indtil jeg for alvor forstod, hvad jeg skulle bruge mine evner til.

Det blev mit point of no return.

I dag har jeg skabt et liv og en business, som resonerer helt ind i mit inderste.

Jeg underviser i det, jeg brænder allermest for og lever samtidig mit livsformål hver eneste dag.

Det er præcis dét, som jeg gerne vil gi’ videre til andre: lysten – og modet – til at skabe en business fra hjertet og essensen.

Det er nemlig, når vi følger vores inderste og tør være tro mod os selv, at vi virkelig kan gøre en forskel for både og selv og andre.

Hver eneste dag.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til SOUL BUSINESS FORLØBET, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2023  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk