Tak for din tilmelding til e-bogen Soulful Journaling. Den er på vej til dig i din indbakke. Den koster dig ikke noget.

Her er et helt særligt tilbud til dig

Nu hvor du har tilmeldt dig e-bogen, får du et helt særligt tilbud.

Nemlig hele 75% rabat på mit online kursus BRYD FRI FRA DINE MØNSTRE. Online kurset er til dig, der vil elske at slippe dine mønstre og skabe frihed til at være den, du inderst inde er.

Brug rabatkoden BRYDFRI for at få online kurset for bare 249,-

(Normalpris: 995,-)

Læs mere om kurset herunder.

Bryd fri fra dine mønstre

Slip dine blokeringer og begrænsende overbevisninger – og skab frihed til at være dig

Online kursus til dig, der ønsker en dyb indre kontakt og at leve ud fra dine værdier. Uden at kæmpe, knokle og løbe panden mod den samme mur igen og igen.

Vil du gerne bryde med de mønstre, der ikke længere gavner dig?

Drømmer du om at leve autentisk og i alignment med dine indre værdier? At kunne skabe den forandring, du længes efter og manifestere et meningsfuldt liv, hvor du er fri til at være dig?

Men oplever du i stedet det her?

Når du tager initiativ til at skabe forandring, kommer dine mønstre på banen. Og du ender med at løbe panden mod den samme mur igen og igen.

Det er som en elastik, der stædigt trækker dig tilbage, så snart du prøver at gå fremad.

Derfor føles det nærmest umuligt at bryde mønsteret – uanset hvor meget du kæmper og knokler. Og du ender præcis samme sted, som du plejer.

Du kan bryde fri fra dine mønstre

Du behøver heldigvis ikke blive ved med at køre rundt i de samme mønstre og skabe de samme resultater. I stedet kan du skabe det liv, du drømmer om.

Du kan connecte med dig selv på et dybere plan.  Og leve dit liv fra hjertet – i overensstemmelse med dine indre værdier.

Det starter lige her. Lige nu. Det er tid til forandring.

Når du slipper dine mønstre, siger du ja tak til…

Friheden til at være den, du inderst inde er. Ved at bryde fri fra dine mønstre og begrænsninger, sætter du dig selv fri til at sætte autentiske grænser og leve ud fra dine indre værdier, grænser og behov – uanset hvad andre tænker og synes. Du behøver ikke længere tilpasse dig andres forventninger eller lade andres mening om dig styre dine valg.

En dybere forbindelse til dig selv og at lytte til din indre sandhed og stemme. Du opnår en større selvindsigt, mere klarhed og indre ro og bliver i stand til at tage gode, autentiske beslutninger fra hjertet. Den indre ro og tillid guider dig i retningen af det, der er rigtigt for dig og skaber en følelse af tryghed og formål i dit liv. 

At turde forfølge dine inderste længsler og realisere dit livsformål. Herfra kan du skabe din unikke vej og opnå indre glæde og tilfredshed baseret på det, der giver allermest mening for dig. Du kan følge din helt særlige vej gennem livet og manifestere de muligheder, der giver dyb mening for dig og hvor du fuldt ud udnytter dit potentiale.

Sarah – Det har ændret mit liv

Før jeg fik hjælp fra Mette, var jeg fanget i det samme mønster i lang tid. Jeg prøvede alle mulige løsninger, men ingenting virkede. Men med Mettes hjælp skete der noget særligt. 

Pludselig kunne jeg se mig selv klart og tydeligt og forstod, hvorfor jeg var kørt så meget fast. Det var virkelig en øjenåbner for mig! 

Jeg kan ikke anbefale Mette nok. Hun har bare en særlig måde at forklare tingene på, så de giver mening. Det har ændret mit liv. Tusind tak, Mette. Det, du kan, er virkelig noget særligt.

Bryd fri fra dine mønstre

1. Opdag dine mønstre og blokeringer

Du lærer hvor dine mønstre, blokeringer og overbevisninger kommer fra. Hvordan og hvorfor de er opstået. Og hvordan de ubevidst påvirker alt i dit liv. Du lærer også, hvad energimæssige blokeringer er.

2. Forstå dine mønstre på et dybere plan

Du lærer, hvordan dine mønstre, blokeringer og overbevisninger fungerer. Hvad der trigger dem, og hvorfor de er så pokkers svære at slippe. Du lærer også, hvordan energi arbejder, så du kan arbejde bevidst på flere plan.

3. Slip dine mønstre og skab transformation

Du lærer, hvordan du bevidst arbejder med din energi, dine tanker, følelser og mønstre.  Så du fremover kan bryde mønsteret og skabe den forandring, du længes efter.

4. Connect med dig selv på et dybere plan

Du lærer, hvordan du arbejder hele vejen rundt og connecter med dig selv på et dybere plan, så du kan skabe friheden til at være den, du inderst inde er.

Efter online kurset ved du præcis, hvordan du slipper dine mønstre, blokeringer og overbevisninger.

Du ved, hvordan du arbejder med dig selv. Hvordan du skaber en dyb indre kontakt og lever ud fra dine værdier.

Du ved også, hvordan du sætter dig selv fri til at være den, du inderst inde er. Og manifesterer et liv, der giver dyb mening for dig.

Carina – Nu kan jeg sige fra

Jeg var virkelig skeptisk over for ideen om at arbejde med mine mønstre og overbevisninger. Men efter at have deltaget i Mettes kursus ‘Bryd fri fra dine mønstre’ blev jeg positivt overrasket.

Jeg fik en dybere forståelse af mig selv og kurset hjalp mig med at bryde de mønstre, der har holdt mig tilbage i årevis. 

For første gang har jeg forstået tingene på en måde, der rent faktisk har skabt forandring i mit liv og jeg kan nu sige fra uden at få dårlig samvittighed.

Hvad sker der, når du har tilmeldt dig?

 

Når du har tilmeldt dig, modtager du kort efter en mail fra mig med linket til online kurset. (Husk at kigge i din spam indbakke – der lander mailene nogle gange.)

Du får også tilsendt en kode, som du skal bruge til at få adgang til materialet, der ligger på Simplero.

Online kurset kan downloades (så du har evig adgang), og du kan også lytte til det i simpleros app. Du kan lytte til det så ofte, du ønsker det.

Du kan med andre ord lære at slippe dine mønstre, blokeringer og begrænsende overbevisninger, hvor og når det passer dig bedst.

Din selvkærlige investering

i at lære at bryde fri fra dine mønstre og skabe frihed til at være dig:

995,-

249,-

(Inkl. moms)

Brug rabatkoden BRYDFRI for at få online kurset for bare 249,-

– Mette Iversen –

Spirituel underviser og mentor, clairvoyant,

energi healer & podcaster

Hej, mit navn er Mette

I årevis levede jeg en indre kamp mod mine mønstre, som føltes umuligt at vinde.

Jeg kæmpede og knoklede for at bevise mit værd og føle mig god nok. 

Uanset hvad jeg gjorde, virkede det ikke.

Jo mere jeg prøvede at slippe fri, jo dybere sad jeg fast i mit mønster.

Til sidst indså jeg endelig, at det, jeg gjorde, ikke virkede. Det var her, jeg besluttede mig for at finde ind til kernen og den dybere årsag bag mine udfordringer.

I dag lever jeg et liv, der matcher mine indre værdier og behov. Jeg er tro mod mig selv og lader mig guide indefra og oppefra. Jeg hviler i mig selv og har skabt en dyb indre glæde og tilfredshed, fordi jeg bevidst lever ud fra mine værdier.

Jeg har gennem de sidste 5 år hjulpet rigtig mange spirituelle kvinder med at finde ind til kernen af dem, de er.

Og det er præcis det, jeg gerne vil gi’ videre til dig, så du også kan skabe et liv, der giver dyb mening for dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til BRYD FRI FRA DINE MØNSTRE, må du altid gerne skrive til mig på:  mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2024  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk