Velkommen til

Dit næste selvkærlige skridt

Her finder du alt, hvad hjertet begærer af gratis materialer, e-bøger, online kurser & forløb, Human Design, Soul Clearinger og hjælp til at arbejde i dybden med dine mønstre og overbevisninger.

Dette er til dig, der ønsker at leve fra din essens og skabe et liv, der føles fantastisk, fordi du lever det fra din inderste kerne. Ærligt, autentisk og i harmoni med din sjæl. Giv dig tid til at udforske, og tag endelig for dig af lige præcis det, der kan gøre en forskel for dig.

Gaver til dig

Herunder finder du skønne overraskelser, som ikke koster dig en krone. Du tilmelder dig bare med din e-mail, og så er du klar!

Alt sammen er designet til at hjælpe dig med at leve i dyb alignment med din sjæl og essens. Find det, der inspirerer dig, tilmeld dig og lad dig guide på din soul journey.

Er du vild med Human Design?

Human Design er et fantastisk værktøj, når du ønsker at lære dig selv at kende i dybden. Til dig, der er klar til at udforske og arbejde med alle aspekter af dig selv – fordi du vil ha’ mest muligt ud af dit liv.

En skriftlig Human Design Reading er til dig, der ønsker et roadmap over den, du inderst inde er, så du kan leve fra hjertet og folde dit potentiale helt ud. The Divine Power of Your Soul er til dig, der både ønsker roadmappet samt lydfilder, der guider dig på din rejse og 1:1 hjælp til at træde helt ind i din essens.

Soul Clearing – når du har brug for et kærligt skub

Soul Clearinger er skabt til dig, der føler dig fanget i mønstre, som er svære at slippe.

Til dig, der længes efter at forstå dybden og årsagen bag dine udfordringer, så du virkelig kan skabe den transformation, du ønsker.

Clearingerne guider dig til at tage det næste skridt på din rejse med lethed og flow, så du hurtigere kan opnå de resultater, du drømmer om. Gennem en soul clearing får du en dyb indre transformation, da den foregår på et højere plan.  

Slip dine mønstre og opbyg et stærkt selvværd

Herunder finder du fantastiske online kurser, der guider dig på din indre rejse. Gør dig klar til at arbejde i dybden med dine mønstre og skabe et selvkærligt liv.

Intet føles bedre end bryde fri fra begrænsende overbevisninger og endelig tillade dig selv at være den, du inderst er. Det er tid til at træde ind i den mest autentiske version af dig og lade dit indre lys skinne fuldt ud. 

Bryd fri fra dine mønstre

Et stærkt online kursus til dig, der ønsker at slippe dine blokeringer og begrænsende overbevisninger – og skabe frihed til at være dig.

Skabt særligt til dig, der ønsker en dyb indre kontakt og at leve ud fra dine værdier. Uden at kæmpe, knokle og løbe panden mod den samme mur igen og igen.

 

21 genveje til et fantastisk selvværd

Et transformerende online kursus, der giver dig nøglen til selvkærlighed og indre styrke. Få genvejene til at lære at anerkende og acceptere dig selv dybt, stå stærkt i dig selv, tage gode beslutninger og sætte selvkærlige grænser.Til dig, der ønsker dybdegående selvkærlighed, indre styrke og mening i dit liv.

 

Åbn op for dine evner med Soulful Clair-voyance

Et helt unikt og dybdegående trin for trin online forløb, der guider dig til at åbne op for dine intuitive evner.

Er du klar til at udvikle dine clairvoyante evner og skabe en dyb og kraftfuld forbindelse til dig selv og universet? Har du længe drømt om at lade dine intuitive kræfter lede dig og hjælpe dig med at guide andre på en dybere og mere meningsfuld rejse?

Så er dette intense og effektive forløb nøjagtig det, du har ventet på.

Kom hurtigere i balance og opnå dine mål med energiarbejde

Energiarbejde er et vigtigt supplement til hele dit indre arbejde med dig selv. Alt er energi og derfor er det afgørende, at du er i balance med dig selv, så du tiltrækker det, der er i alignment med din sjæl og essens. Herunder finder du skønne online kurser, der guider dig på din rejse hjem i dig selv.

Magisk Manifestation

Lær hvordan du skaber magiske resultater fra hjertet – og manifesterer meget mere af det, du ønsker dig i dit liv. Åbn døren til universel visdom, der viser dig vejen til at manifestere et liv, du elsker. Hver dag. 

Inner Abundance – 3 unikke high vibe energihealinger

Lær hvordan du connecter med din essens på et højere niveau. Opnå en dyb indre tilstand af abundance, flow og selvkærlighed – skab hurtigere og lettere det liv, du drømmer om.

Higher Vibration

Lær hvordan du hæver din vibration og bevidsthed i praksis og connecter med din essens. Så du bliver et naturligt match til det, du drømmer om – og din sjæl længes efter.

Unfold Your Esssence

Er du klar til at opleve en dybere forbindelse til dig selv? Ønsker du at skabe et liv, der resonerer dybt i dit hjerte, fordi du er tro mod dig selv og folder dit fulde potentiale ud? Tilmeld dig foredraget nu og få kortlagt opskriften på, hvordan du kan udfolde din sjæl og essens.

Let Your Dreams Come true

Lær hvordan du arbejder med dine mønstre og overbevisninger, så du bliver et match til at få dine største ønsker og drømme til at gå i opfyldelse

essens

MENTORFORLØB

Lær at slippe det, der skaber modstand og kamp i dit liv og opnå i stedet dine ønsker og mål fra indre ro og balance. Lad mig vise dig, hvordan du arbejder bevidst med din energi og slipper de mønstre og blokeringer, der holder dig tilbage fra at skabe det liv, du drømmer om.

Du behøver ikke længere at kæmpe og knokle for at opnå dine ønsker og drømme – jeg vil gerne gi’ dig værktøjerne til at skabe holdbare resultater skabt fra essensen – med lethed og flow. 

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2024  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk