Soul Gruppeclearing

 

Din unikke genvej til at slippe gamle mønstre, transformere overbevisninger og forløse energimæssige blokeringer

Til dig, der længes efter forandring og frihed

Her er din nøgle til at bryde fri fra gentagne mønstre og frigøre dig fra dine mest vedholdende blokeringer. Det er tid til at forløse de dybere lag af dig selv og træde ind i en ny version af dig med lethed og flow. Velkommen hjem.

Tilmeld dig næste

Soul Gruppeclearing

27. marts 2024

Slip dine selvkritiske tanker og åbn døren til mere selvkærlighed i dit liv

Er du træt af at kritisere dig selv? Det er på tide at slippe din indre kritiker og omfavne kærligheden til dig selv. Åbn døren til din unikhed og den, du inderst inde er. Frigør dig fra følelsen af utilstrækkelig og aldrig at være god nok. Det er tid til at gi’ dig selv den kærlighed og accept, du virkelig fortjener.

Tilmeld dig nu og tag dit første skridt mod at træde helt ind i dit mest selvkærlige jeg.

Sæt dig selv fri til at være den, du inderst inde er

Under Soul Gruppeclearingen clearer jeg på afgørende områder, så du opnår friheden til at være den bedste udgave af dig selv.  Under clearingen kommer jeg blandt andet ind på følgende:

⟡ At frigøre dig fra indre kritik og negative tanker, så du kan omfavne kærligheden til dig selv og føle dig værdifuld og elsket

⟡ At opbygge en dybere forbindelse til dig selv, hvor du lærer at lytte til dine egne behov og ønsker, og stå ved dem med selvtillid og integritet

⟡ At navigere indefra og ud i dyb tillid til din indre stemme og inderste værdier, så du har styrken til at modstå ydre pres og kritik.

⟡ At turde stå ved dig selv og dine grænser, når det er nødvendigt, så du kan beskytte dig selv og følge dine ønsker og behov.

⟡ At bryde med mønstre og overbevisninger, der holder dig tilbage fra at føle dig god nok, og i stedet se, hvad der gør dig unik og værdifuld – bare fordi du er dig.

Book nu og lev dit liv indefra og ud

Book din Soul Gruppeclearing og start din rejse mod at leve fra hjertet i alignment med dine inderste værdier.

Det er tid til at stå ved dig selv. Lige nu – lige her.

Under gruppeclearingen arbejder jeg med gruppens samlede energi og løfter energien. Jeg mærker også ind i, hvilke energimæssige blokeringer og karmiske løfter og bindinger, der er i gruppeenergien.

Du skal ikke gøre noget særligt, mens jeg laver clearingen, du skal bare fortsætte din hverdag, præcis som du plejer.

Tag et afgørende skridt og frigør dit fulde potentiale nu

Vil du åbne døren til mere lethed og alignment i dit liv?

 

Soul Clearinger er skabt specielt til dig, der føler dig fanget i gentagne mønstre og stræber efter at bryde fri fra disse udfordringer. Hvis du længes efter at forstå dybden og årsagerne bag dine problemer for at skabe den transformation, du virkelig ønsker, er Soul Clearinger nøglen.

Lad clearingen guide dig til det næste skridt på din rejse med ubesværet lethed, så du hurtigere kan realisere de resultater, du drømmer om.

Gennem en Soul Gruppeclearing åbner du op for en dyb indre transformation på et højere plan. For at opnå fuldt udbyttet af clearingen er det afgørende, at du ønsker forandringen og er klar til bevidst at arbejde videre med at integrere forandringen efterfølgende.

 

En Soul Gruppeclearing er skræddersyet til dig, der:

⟡ Ønsker at dykke ned i de dybere følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag.

⟡ Vil forstå årsagerne til, at du gentager de samme mønstre og udfordringer.

⟡ Er klar til at tage det næste skridt på din personlige rejse.

⟡ Længes efter at sætte dig selv fri til at være den autentiske udgave af dig og leve ud fra dine inderste værdier.

Det er tid til at åbne døren til dit fulde potentiale og skabe meningsfuld forandring i dit liv. Er du klar til at tage det næste skridt?

 

Oplev magien med en Soul Gruppeclearing

 

Har du nogensinde ønsket et energimæssigt løft, der virkelig forandrer dit liv?

Soul Gruppeclearingen åbner vejen for en intens indre forvandling, hvilket fører til forøget indre ro, glæde og styrket tillid. Den hjælper dig med at ændre det, der skal ændres, og skaber klarhed, så du lettere kan navigere mod dine ønsker.

Du spiller stadig en central rolle på din rejse og skal derfor selv ønske at gå vejen og tage de nødvendige skridt.

Er du klar til at opleve magien og lade Soul Gruppeclearing hjælpe dig til en stærk indre forvandling?

Sådan foregår gruppeclearingen

Når du tilmelder dig gruppeclearingen, sættes en kraftfuld proces i gang. Umiddelbart efter din tilmelding modtager du en bekræftelsesmail fra mig, så du er sikker på, at du er med. Husk at tjekke din spam-mappe – mails kan ende der nogle gange.

På selve dagen for gruppeclearingen bruger jeg mine clairvoyante evner til at tune ind på gruppens energi. Jeg arbejder med gruppens samlede energi og dykker ned i de udfordringer og problemer, som gruppen oplever i forhold til det valgte emne. Jeg identificerer, hvad der skal arbejdes med og ændres for at løfte og transformere energien.

Når jeg har fået indblik i gruppens energi, går jeg i gang med at cleare og fjerne de energimæssige blokeringer, der har skabt uro i baggrunden. Dette skaber en fri strøm af energi, og du vil efterfølgende opleve mere flow og lethed i dit liv.

Efter gruppeclearingen modtager du en mail fra mig, hvor jeg beskriver, hvad jeg har mærket og fornemmet under clearingen  – og clearet på. Jeg deler også, hvilke mønstre, skygger, blokeringer og overbevisninger, der hindrer dig i at gå fremad og kommer med et godt råd til dit videre indre arbejde.

Du modtager mailen senest dagen efter clearingen.

Skab forandringen du længes efter

Er du parat til at åbne døren for den forandring, du længes efter?

Så tilmeld dig nu og skab en kærlig forskel for dig selv –  en forskel der både kan ses og mærkes.

225,-

(inkl. moms)

Gør 2024 til dit år med dyb indre forandring. Vær med på rejsen mod et liv fyldt med mening og frihed.

– Mette Iversen –

Energi healer, clairvoyant, spirituel underviser og mentor & podcaster

– It’s a Soul Journey –

Jeg har selv stået lige der

 

Jeg kender alt for godt følelsen af at sidde fast, fanget i gamle mønstre og energiblokeringer. Men jeg har også oplevet, hvordan det rigtige arbejde med mig selv, på den rigtige måde, har gjort en kæmpe forskel.

At kunne slippe gamle blokeringer lettere og hurtigere har været en game-changer i mit liv.

Clearinger er blandt de mest effektive og geniale værktøjer, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med. At hjælpe andre kvinder med at bryde fri fra deres energiblokeringer og skabe det liv, de virkelig ønsker, er en passion for mig.

Jeg tror på, at vi alle bærer et unikt potentiale i os, og min mission er at hjælpe dig med at åbne op for det og skabe meningsfulde forandringer i dit liv.

Fordi jeg selv har gået vejen, forstår jeg de udfordringer, mange kvinder står overfor. Det har skabt et stærkt ønske hos mig om at skabe et rum, hvor du kan finde støtte og guidance til din personlige rejse.

Så lad os sammen åbne døren til transformation og skabe et liv fyldt med glæde, mening og ikke mindst potentiale.

Åbn døren til at skabe kærlig forandring i dit liv. Tilmeld dig Soul Gruppeclearingen og oplev transformationen

Har du spørgsmål til Soul Gruppeclearingen?

Så er du altid velkommen til at skrive til mig på: mette@itsasouljourney.dk

Salgs- og handelsbetingelser   ⋅  Privatlivspolitik

Copyright 2024  ⋅  IT’S A SOUL JOURNEY   ⋅  E-mail: mette@itsasouljourney.dk